Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 7900 XTX 24 GB 38.499 TL

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tolga
Valla arkadaşlar konu dışı olacak biraz ama bende nvidia almak istiyordum galax 4070super ama fiyatlar öyle bir yüksek ki yani çok gereksiz sonra baktım 2.el e temiz bir rx7900 gre fighter buldum 18.000 tl ye aldım garantiside 2026 ağustosa kadar devam ediyor. Nvdia gerçekten fiyat konusunda çok acımasız eğer bütçeniz sınırlı veyahut zordaysa amd almak çok daha mantıkı gibi geliyor bana
Aldığınız kart bende de vardı. Satıp 4070 tis aldım aradaki farka asla değmedi. Anlayamadım diyebilirim.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Aldığınız kart bende de vardı. Satıp 4070 tis aldım aradaki farka asla değmedi. Anlayamadım diyebilirim.
hocam şöyle söyleyeyim kartınız tabii ki eski karttan daha iyi ama olay bir yerden sonra performanstan çok, satın alarak tatmin olmaya dönüyor. Orada kendimizi durduramamız gerek, evet 4070tis tabii ki 7900 gre den daha iyi ama arada en fazla 20-25 fps o da taş çatlasın var ama olan olmuş bu konuya takılmaya gerek yok sadece bu bilinci kendinize edinip yolunuza daha mutlu bir şekilde devam etmek çok daha mantıklı, burada insanlar çok bahsetmiyor ama bu konuştuğumuz kartlar 2k da muhteşem, 4k da ise ideal kartlar bazen nelere sahip olduğumuzu fark edemiyoruz hem sonuçta 4070tis da süper bir kart.

Top Bottom