Neler Yeni

🔥İndirim RX7900 XTX PULSE 37.700TL

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Samet Kapucuoğlu
Şuan beklemek en iyisi. 9000 Serisi çıkacak diye sistem toplamıyorum. Ayrıca malum site o yüzden uzak durulması gerekir.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Yusuf Gümüş
AMD mi? aman uzak dursun. Bu paraya gider 2.el 4080 Super alırım fersah fersah daha iyi.

AMD DLSS 4 kalitesinde bir teknoloji geliştirip yeni çıkacak oyunlara ilk günden destek vermediği sürece bu piyasada tutunamaz. FG, MFG, RTX vs. çok umurumda değil ama DLSS apayrı bir dünya, şuan öyle bir seviyeye geldi ki özellikle DLSS 4 ve yeni transformer modeli ile native den bile daha güzel görüntü sunmaya başladı hatta yeni transformer modelinin performans ayarı DLSS 3 de bulunan eski CNN modelinin kalite ayarından daha iyi görüntü sunuyor.

Şahsen sırf DLSS için Nvidia tercih ediyorum. Native görüntüymüş, saf kas gücüymüş gram umurumda değil zaten DLSS bana daha iyisini sunuyor. AMD kullanan ve DLSS ne bilmeyen arkadaşlar yeni transformer modeli ile DLSS kullanıp ondan sonra yorum yaparsa sevinirim çünkü sağdan soldan duyarak, youtube dan yorum izleyerek olmuyor maalesef direkt test edip deneyimlemeniz lazım ki ne demek istediğimi anlayın.

Velhasıl teknoloji özürlü AMD benzer kalitede bir iş ortaya koyduğu gün gidip AMD alıcam ve her forumda da AMD bayrağı sallayacam ama o gün gelene kadar kral Nvidia dır.
Hocam dlss 4 konusunda kesinlikle katılıyorum. RTX 3080 kullanan birisi olarak özellikle rdr2 de deneyimledim ve görüntünün bariz bir şekilde nativeden daha güzel gözüktüğünü söyleyebilirim. AMD nin fsr sinin son sürümü bile beni kör ediyor rezalet derecede. Fsr 4 ile kalite biraz artacaktır ancak nvidiayı yakalayabilmek icin daha çoook çalışması lazım.

Top Bottom