Neler Yeni

TürkNet altyapım 66mbps olmasına rağmen TT saha ekibi bu hızı alamazsın diyor

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
3 gün önce TürkNet'e geçi yaptım. Altyapımın 66mbps desteklediğinden 75mbps paket tanımladırlar. İlk gün hiçbir problem yoktu 70 75 mbps sabit alıyordum hatta bazen 100mbps gördüğü bile oluyordu. 2. gün sabit 1 2 mbps almaya başladım. Destek talebi oluşturdum. Türk Telekom saha ekibinden biri aradı. Bağlantının bakır kablo olduğunu ve hiçbir şekilde 75mbps alamayacağımı söyledi. TürkNet'in satış stratejisi olduğunu söyledi. Bakır kablo olduğu için dalgalanma olurmuş ve eve uzaklıkta bunda etkiliymiş. Üsteli evimin uzaklığı 193 metre. Arayan kişi uğraşmak istemediğinden dolayı mı böyle söylüyor ? Yoksa altyapım desteklemesine rağmen sırf paketi 75mbps verdikleri için 1 2mbps sabit almam normal mi ? Ayrıca arayan kişi paketi 50 mbps düşürürsem internetin düzeleceğini söyledi. Bunun doğruluk payı var mı?
TT nin şerefsizliği hocam bende 700 metreden 24mbit stabil alırken hızım 10 mbit e 2upload a düştü en fazla alabildiğin bu fln demeye başladılar normalde o mesafeden internet vermiyoz fln da dediler uğraşa uğraşa arızalı olduğun öğrendim ve daha hala arızalı 5 ay fln oldu ortalama 8 aydır flnda btk cimer açık kapıdan darlayıp arızadan sonra bir çok defa tt müdürlüğündeki genel müdürle konuştum şuan fiber çekiliyor

SnowRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Ali Ş.
Aynısını bana yaptılar.
Btk şikayeti oluşturdum.
İlk gelen cevaba sorun çözülmedi yazdım.
Bu sefer ekip tekrar yazdı.
Tekrar çözğlmedi yazdım.
3. Seferde sorunumu çözdüler. Eğer çözülmeseydi btk şikayete müdahil oluyor çünkü.
Hocam bunu öğrendiğim iyi oldu 2 yıldır başvuruyorum aynı cevabı verip geçiyorlardı, dediğiniz gibi yapacam belki yaparlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,991
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt