Neler Yeni

Ikinci el rtx 3080 alınır mı

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarcıdan 2. el rtx 3080 almayı düşünüyorum ama ilk sahibi değil kendisi mining yapılıp yapılmadığını bilmiyor. Sıcaklık değerleri furmark testinde 65-70 arası sizce alınır mı. Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım.12-13 bin tl arası fiyatı var.
Değmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yılmaz Akkurt
amd düşünmüyorum 2. el önerdiğiniz 10-12k civarında önerdiğiniz bir kart var mıdır
hocam neden amd istemiyorsunuz, bende yaklaşık 5 yıldır coğu rtx serisi kartı kullandım, amd ile çok stabilazsyon farkı yok, aynı paraya daha güçlü ve uzun ömürlü bi kart varken neden 3080 alasınızki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam neden amd istemiyorsunuz, bende yaklaşık 5 yıldır coğu rtx serisi kartı kullandım, amd ile çok stabilazsyon farkı yok, aynı paraya daha güçlü ve uzun ömürlü bi kart varken neden 3080 alasınızki?
ha genede nvdia isterseniz 16gb 4060 ti öneririm 3080 den güçsüz olur ama içiniz rahat olur mining yapılmama konusunda

eşref33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eşref
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha genede nvdia isterseniz 16gb 4060 ti öneririm 3080 den güçsüz olur ama içiniz rahat olur mining yapılmama konusunda
hocam 3 4 yıldır rx5600xt kullanıyorum baya bi sorunla uğraştırdı beni ,stabil değildi driver hataları çökmeler vs ondan dolayı.
Ama mining muhabbeti de aklımı karıştırıyor karar veremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yılmaz Akkurt
hocam 3 4 yıldır rx5600xt kullanıyorum baya bi sorunla uğraştırdı beni ,stabil değildi driver hataları çökmeler vs ondan dolayı.
Ama mining muhabbeti de aklımı karıştırıyor karar veremedim
hocam 6. ve 7. seride neredeyse hiçbir sorun kalmadı, rx 6800 kullanıyorum 5 aydır, hiçbir wattman hatası vs almadım nvdia ile aynı gibi gözüküyor şuana kadar.

Top Bottom