Audi istersen A4 bakabilirsin ama bece audi a4 ün yüzü çok eskidi yıllardır aynı kasa
BMW ise 2021 G20 veya 2018-2019 arası 5 serisi alabilirisin
şahsen benim tercihim 5 serisinden yana olurdu
Audi istersen A4 bakabilirsin ama bece audi a4 ün yüzü çok eskidi yıllardır aynı kasa
BMW ise 2021 G20 veya 2018-2019 arası 5 serisi alabilirisin
şahsen benim tercihim 5 serisinden yana olurdu
ben aslında çok kaçan bi araba istiyorum ama babamın golflere eskiden beri bi hayranlığı var bende tonale istiyorum bütçe yetse tabi giulia hayalim var ama ilerde inşallah bakıcam skodaya hocam şimdi ilan linki önerin var mı?
ben aslında çok kaçan bi araba istiyorum ama babamın golflere eskiden beri bi hayranlığı var bende tonale istiyorum bütçe yetse tabi giulia hayalim var ama ilerde inşallah bakıcam skodaya hocam şimdi ilan linki önerin var mı?
hocam hayal alfa ama para yetmiyor bu bütçede senin en iyis bu dediğin araba neyse onu at bide neden onu seçtin onu yazarsan çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden
hocam hayal alfa ama para yetmiyor bu bütçede senin en iyis bu dediğin araba neyse onu at bide neden onu seçtin onu yazarsan çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden
Hocam sanırım golfde istiyorsunuz ama size şöyle açıklayayım :
golf c segmenti bir araba süperb ise D segmenti
süper yalıtım konfor ve malzeme kalitesi olarak golten çok daha iyi
süperbdeki 1.5 tsi mild hibrit motorda gayet güzel ve performanslı bir motor ve yakıt tüketimi 5.0L civarı
süperbi direkt bayiden sıfır alın aracın liste fiyatı 2.190.000 ama bayilerde çok yüksek miktarlarda indirim var , ortalama olarak 1.900.000 e alırısınız
bu bütçede süperb rakipsiz
station wagon isterseniz passatta bakabilirsiniz ama yeni kasa passatlar sedan olmadıgı için tutmadı