Neler Yeni

2 Milyon TL'ye araba önerisi

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Hocam sanırım golfde istiyorsunuz ama size şöyle açıklayayım :
golf c segmenti bir araba süperb ise D segmenti
süper yalıtım konfor ve malzeme kalitesi olarak golten çok daha iyi
süperbdeki 1.5 tsi mild hibrit motorda gayet güzel ve performanslı bir motor ve yakıt tüketimi 5.0L civarı
süperbi direkt bayiden sıfır alın aracın liste fiyatı 2.190.000 ama bayilerde çok yüksek miktarlarda indirim var , ortalama olarak 1.900.000 e alırısınız
bu bütçede süperb rakipsiz
station wagon isterseniz passatta bakabilirsiniz ama yeni kasa passatlar sedan olmadıgı için tutmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

station wagon rs6 hariç geri kalanı uzak durabilir hele passat görünce midem bulanıyor tasarımı çok kötü eski passatın tasarımını neden değiştirdiler hala anlamıyorum arabaya bakıp soru sorarım hocam size teşekkürler

station wagon rs6 hariç geri kalanı uzak durabilir hele passat görünce midem bulanıyor tasarımı çok kötü eski passatın tasarımını neden değiştirdiler hala anlamıyorum arabaya bakıp soru sorarım hocam size teşekkürler
Hocam görünüş olarak falan golf daha iyi geldi gözüme fiyatlarıda neredeyse aynı ben aracın teknik kısmından pek anlamıyorum ama koltukları falanda golfun daha iyi gibi siz ne diyorsunuz golften çok farkı var mı superbnin bu paketinin?

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Mehmet B

Hocam görünüş olarak falan golf daha iyi geldi gözüme fiyatlarıda neredeyse aynı ben aracın teknik kısmından pek anlamıyorum ama koltukları falanda golfun daha iyi gibi siz ne diyorsunuz golften çok farkı var mı superbnin bu paketinin?
Hocam golf ile arasında kalite , yalıtım , konfor açısında çok fazla fark var
Ben olsam kesinlikle süper alırdım
Aradaki fark çok fazla , bayide test sürüşünde yapabilirsiniz zaten aradaki farkı anlayacaksınız
Aslında golfle süper rakip bile değil
Golf C segmenti Süperb D segmenti

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Hocam golf ile arasında kalite , yalıtım , konfor açısında çok fazla fark var
Ben olsam kesinlikle süper alırdım
Aradaki fark çok fazla , bayide test sürüşünde yapabilirsiniz zaten aradaki farkı anlayacaksınız
Aslında golfle süper rakip bile değil
Golf C segmenti Süperb D segmenti
Anlıyorum hocam son kararı babam verecek ama ben arabayı önericem şuan altta araba olmadığı için bayide gezemiyoruz bi garip olay oldu size bi soru daha sorayım alfanın giulia ve tonale modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz tonale superbden iyi midir?

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Porsche boxter

Hocam 2 kapıdan sert şekilde 4 kapıya geçtiniz lakin giulia tam performans arabası

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Mehmet B
Anlıyorum hocam son kararı babam verecek ama ben arabayı önericem şuan altta araba olmadığı için bayide gezemiyoruz bi garip olay oldu size bi soru daha sorayım alfanın giulia ve tonale modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz tonale superbden iyi midir?
Hocam tonalenin motoru biraz zayıf kalıyor kalite olarak tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle süperb daha iyidir .
Eğer suv istiyorsanız tiguan veya kodiaq bakabilirsiniz
Kalite olarak ise tiguan golf kalitesinde , kodiaq ise süperb kalitesiyle ayndı
Boyut olarak kodiaq daha büyük D suv diye geçer
Tigiuan ise C suv boyut olarak süperinden kısa
Alfayı tavsiye etmem çünkü çok piyasası yok ileriki zamanda satmakta zorlanırsınız .

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Hocam tonalenin motoru biraz zayıf kalıyor kalite olarak tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle süperb daha iyidir .
Eğer suv istiyorsanız tiguan veya kodiaq bakabilirsiniz
Kalite posta ise tiguan golf kalitesinde , kodiaq ise süperb kalitesiyle ayndı
Boyut olarak kodiaq daha büyük D suv diye geçer
Tigiuan ise C suv boyut olarak süperinden kısa
Kafayı tavsiye etmem çünkü çok piyasası yok ileriki zamanda satmakta zorlanırsınız .
doğru diyosunuz hocam alfanın 2.eli zayıf ama arabaları çok güzel duruyor nabayım :D

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Shoto Todoroki
Top Bottom