Neler Yeni

Yardım AptekTeknoloji denen firmanın sahtekarlığı ve müşteriyi mağdur etmesi

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kerem Can Öngel
daha dün monitör aldım gelince baya bi kontrol ederim, geçmiş olsun

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
kötü beddua etmişsin...

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Umarım o beddua sana dönmez. Fabrikasyon olur farklı bir durum olur bu şekilde beddua etmen çok gerekesiz. THH gidip hakkını savun. Kutu açılışınca o sesin gelmesine rağmen ürünü takıp kullanman başlı başlına bir hata zaten.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
O kadar da paylasmistim forumda n11 den urun alinmamasi gerektigini. Gecmis olsun thh ile ugrasirsaniz anca alirsiniz hakkinizi

gunesss

80+
ya arkadaşlar, adamların n11'deki yorumlarına bakın, 10/10, hepsi sahte olacak değil ya, bu kadar bedduaya gerek var mıydı bu kadar basit bir olay için? adam malın üreticisi değil, nzxt üretir bu adam yurt dışından getirtir ve satar, bir sorun varsa da muhattap nzxt'dir, adam sana cebinden mi iade edecek sanıyorsun, nzxt servisi iadeyi doğrulayacak ki adam da parasını nzxt'den alabilsin.

adamlar bunu açıp sorunu tespit edebilecek insanlar değiller, basit bir tüccar/aracı/ticaret işi ile uğraşan bir insan/firma. bu kadar büyük beddualara gerek var mı? sanki internetten ilk defa ürün almışsınız, ilk defa distribütör görmüşsünüz gibi davranmayın allah aşkına alıcının sinirini iyice körüklüyorsunuz.

büyük ihtimal ile servis zaten değişim/iade raporu verecek ve sorun çözülecek, neler yazmışsınız neler...

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
İnsanların internetten alışveriş yaparken bilgilendirilmesi gerekiyor artık adam üründen gelen bu sese rağmen hangi kafayla bu ürünü montaj etmiş belli değil ama satıcının çocuğunun kefen parası olur gibi bir beddua ediyor. Bu ürünü satan adamlar kutunun içini açıp kontrol etmiyor KUTUNUN İÇİNİ AÇIP KONTROL ETSE AAAĞĞĞ BANA 2.EL ÜRÜN GÖNDERİLDİ diye zırlarsınız. Aldığınız da ki kontrol edip video da çekmişsin bana bu şekilde geldi kardeşim bak bu kutu açılımı videosu al bunu iade et diyeceksin. Satıcının bu durumda kullanıcı kaynaklı bir sorun olmadığını anlaması da mümkün olmayacağından dolayı tabi ki de garantiye yollanıp iade raporu isteyecek bu da normal. Süreçten bir haber tüketici var. İnşallah bedduan tutmaz ve tersine de dönmez...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bu edilen lafların da TCK kapsamında suç olduğunu ve satıcının bu mesajlarını görmemesi için dua et...

Top Bottom