ardakorkmaz06
80+
100tl indirim için mi paylastiniz ?
Hesaba 100 lira at da döner ayran alayım100tl indirim için mi paylastiniz ?
Boş yapmayalım.Hesaba 100 lira at da döner ayran alayım
hocam kusura bakmayın ama söylemeden edemeyeceğim bu paylaşım yapmak için indirim fiyat limiti diye bir şey mi var ? sizin için 100 tl bir şey farketmeyebilir fakat başkaları için fark eder.100tl indirim için mi paylastiniz ?
katılmıyorum 1400 tl verecek bi adam için 100 tl bi faktör değil.hocam kusura bakmayın ama söylemeden edemeyeceğim bu paylaşım yapmak için indirim fiyat limiti diye bir şey mi var ? sizin için 100 tl bir şey farketmeyebilir fakat başkaları için fark eder.
şimdi sana bir şey derdim de ... neyse çoluk çocuk için boşuna ban yemeye değmez100tl indirim için mi paylastiniz ?
kaç tane ütü indirimi gördün ? adam insanlar faydalansın diye paylaşmış iştekatılmıyorum 1400 tl verecek bi adam için 100 tl bi faktör değil.
Hayırdır sen kim oluyorsun? Her gördüğünü çoluk çocuk sanma. 100tl cik indirim sıcak fırsat olmaz diye yazdım. Ne yazcagimi sana mı sorcam.şimdi sana bir şey derdim de ... neyse çoluk çocuk için boşuna ban yemeye değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç tane ütü indirimi gördün ? adam insanlar faydalansın diye paylaşmış işte
Doğru ama sıcak fırsat mı bu ? Değilhocam kusura bakmayın ama söylemeden edemeyeceğim bu paylaşım yapmak için indirim fiyat limiti diye bir şey mi var ? sizin için 100 tl bir şey farketmeyebilir fakat başkaları için fark eder.
hemen seni bozmak için temsili bi görsel atıyorumşimdi sana bir şey derdim de ... neyse çoluk çocuk için boşuna ban yemeye değmez
kaç tane ütü indirimi gördün ? adam insanlar faydalansın diye paylaşmış işte
yani kaç tane ütü indirimi gördün cümlene karşın söyledim bunuhemen seni bozmak için temsili bi görsel atıyorum
ürün şu an 1.5kArzum AR6037 Steamline Eco Buharlı Ütü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Arzum AR6037 Steamline Eco Buharlı Ütü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ben indirim ile 700 tl almışım
Mesela bu indirimi hatırlıyorum ben de harika bir indirimdi keşke o zaman alsaymışım. şimdi ütüm bozuldu 2 haftadır garantide ütüsüz kaldım.hemen seni bozmak için temsili bi görsel atıyorum
ürün şu an 1.5kArzum AR6037 Steamline Eco Buharlı Ütü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Arzum AR6037 Steamline Eco Buharlı Ütü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ben indirim ile 700 tl almışım
yani kaç tane ütü indirimi gördün cümlene karşın söyledim bunu
ben de 2 tane almadığım için pişmanım hocamMesela bu indirimi hatırlıyorum ben de harika bir indirimdi keşke o zaman alsaymışım. şimdi ütüm bozuldu 2 haftadır garantide ütüsüz kaldım.
Sıcak fırsatın ne olduğunu bilmeyenler burda benim yorumuma laf atıyor.
Sıcak fırsat nedir? Tanımla.Hayırdır sen kim oluyorsun? Her gördüğünü çoluk çocuk sanma. 100tl cik indirim sıcak fırsat olmaz diye yazdım. Ne yazcagimi sana mı sorcam.
Doğru ama sıcak fırsat mı bu ? Değil
Sıcak fırsat dediğimiz şey şudur almak istediğimiz ürün büyük bir indirim oranıyla indirime girer %25-30 ve daha büyük bir oran olabilir. Ve genelde bu indirim kısa sürer çabuk biter. Bu yüzden sıcaktır.Sıcak fırsat nedir? Tanımla.