Neler Yeni

Çözüldü✓ INTEL Core i5 14400F / INTEL ARC B580 12GB Sistem nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Enes Özkan
Hocam kimse intel kesin sürücü desteğini 5-6 yıl devam ettirir veya ettirmez diyemez ama eğer ben güvenip alırsanız ve devam ederse ekran kartı güncelleme almaya çok güzel ekran kartı

Bence alınır.

Varex8

80+
Aynısı geçen 21Kydı konusu da duruyor 26 etmez daha bu ekran kartlı çok sistem çıkacaktır biraz daha bekleyin bence

• Beğen
Reaksiyonlar: UCAK
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı geçen 21Kydı konusu da duruyor 26 etmez daha bu ekran kartlı çok sistem çıkacaktır biraz daha bekleyin bence
Hocam birkaç aya fiyatlar çok artarsa diye korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kimse intel kesin sürücü desteğini 5-6 yıl devam ettirir veya ettirmez diyemez ama eğer ben güvenip alırsanız ve devam ederse ekran kartı güncelleme almaya çok güzel ekran kartı

Bence alınır.
Hocam İntel bir önceki ekran kartında devam ettirmiş.

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sami Yusuf Aksu

21500 dü bu sistem almak ne kadar mantıklı bilemiyoeum

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Enes Özkan

Şuan ekonomik olarak durumları daha vahim intel bir kaç birimini amd'ye satacak diye söylentiler var o sırada ekran kartı birimini de kapatabilirler. Bu saatten sonra çok zamlanmaz gibime geliyor bence satıcılar zamlayacaklarını zamladırlar gibi ama burası Türkiye hatrımız kalmasın diye bir daha zamlasalar şaşırmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan ekonomik olarak durumları daha vahim intel bir kaç birimini amd'ye satacak diye söylentiler var o sırada ekran kartı birimini de kapatabilirler. Bu saatten sonra çok zamlanmaz gibime geliyor bence satıcılar zamlayacaklarını zamladırlar gibi ama burası Türkiye hatrımız kalmasın diye bir daha zamlasalar şaşırmam.
Bence kapatcak olsalar ekran kartı çıkarmazlardı yine pek bilgim yok benim görüşüm.

Aylarca değil hocam bu hafta veya önümüzdeki hafta çıkabilir ayrıca cuma günü incehesap gaming gecesine de göz atın
Hocam burada sistem 21 den 24 olmuş ama kalan 2 bini ben ssd ve kasayı değiştirerek ekledim.

Varex8

80+
Bence kapatcak olsalar ekran kartı çıkarmazlardı yine pek bilgim yok benim görüşüm.

Hocam burada sistem 21 den 24 olmuş ama kalan 2 bini ben ssd ve kasayı değiştirerek ekledim.
yine de kendisi 24 etmez 21den eklemelerle 23 olsa ederdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,410
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom