Neler Yeni

Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz

Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz Ben 24 Kasımda Espiri Yaptım Sonra Uyarı Aldım Reportlamış Biri Beni Ondan Sonra Hırs Yaptım Ve Günde En Az 1 Kişiyi Reportluyorum Ve Reportladığım Kişiler Ceza Alıyor Yada Gereksiz Mesaj Diye İşaretleniyor Boş Report Atmıyorum

Son düzenleme:
Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz Ben 24 Kasımda Espiri Yaptım Sonra Uyarı Aldım Reportlamış Biri Beni Ondan Sonra Hırs Yaptım Ve Günde En Az 1 Kişiyi Reportluyorum
Küfür vs olmadığı sürece reportlamam gereksiz mesaj bile olsa 2-3 günde Max 2 kişi falan

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Donald

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
...
KİMDİİİ ACABAAA
Birisi demişti ki ''kız arkadaşa doğum gününde ne alınır?'' bu reportlayacağım ama kaybettiğim kişi de ''vibratör'' yazmıştı... tepki alınca da ''yaaa kızlar anca bunu hak eder filli boyalar'' gibisinden bir mesaj yazmıştı, bence banlanmayı hak ediyordu :C

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
ismail sağlam
kaydolduğumdan beri hiç reportlamadım hatta siz söyleyene kadar aklıma report tuşu gelmemişti :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alperen Yılmaz
Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz Ben 24 Kasımda Espiri Yaptım Sonra Uyarı Aldım Reportlamış Biri Beni Ondan Sonra Hırs Yaptım Ve Günde En Az 1 Kişiyi Reportluyorum Ve Reportladığım Kişiler Ceza Alıyor Yada Gereksiz Mesaj Diye İşaretleniyor Boş Report Atmıyorum
80 + tan modertörlüğe videosu part 1

• Konu Sahibi Konu Sahibi

suatxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Suat
İlgilendiği Kategoriler
anladıgım bildigim her seyle alakalı konusurum valla
la ben çoklu hesap kullanımından bir hesabım perma yedi