günde 12 saat kullandığımı bilriim otobüs yolculuğunda bana mısın demedi ağrı da yapmadı biraderairpods pro 2im yok silikonlu kulaklık bayıyor uzun kullanımda günde 4 5 saat kullanıyorum genel olarak baş ağrısı yapar
bende günde 8-10 saat kullanıyorum hiç bi sorunu yokgünde 12 saat kullandığımı bilriim otobüs yolculuğunda bana mısın demedi ağrı da yapmadı birader![]()
bilmiyorsun kullanmadım diyorsun sahip de değilsin ama nesnel bir şekilde baş ağrısı yapıyor diyorsun dostum bilmediğin kullanmadığın bir cihazı sadece 1-2 söylenti veya uydurmayla mı nesnel yargıya dönüştürüp sanki herkeste baş ağrısı yapıyor diyorsun garip geldi bence kulaklık olmayışından daha büyük sorunların varhocam silikonlu kulaklık hic kullanmadım ya emin değilim o yüzden
Hocam kullanmamaktan kastım alıp kullanmadım bir kaç farklı silikon kulaklık taktım ama rahatsız ediciydi silikonlarb
bilmiyorsun kullanmadım diyorsun sahip de değilsin ama nesnel bir şekilde baş ağrısı yapıyor diyorsun dostum bilmediğin kullanmadığın bir cihazı sadece 1-2 söylenti veya uydurmayla mı nesnel yargıya dönüştürüp sanki herkeste baş ağrısı yapıyor diyorsun garip geldi bence kulaklık olmayışından daha büyük sorunların var![]()
Evet 14plusla kullanacağımsilikonlu pek önermem deneyimin yoksa. Silikonsuzda daha rahat edebilirsin.
iPhone'un varsa 4 güzel cihaz tavsiye edebilirim.
12 pronun yanında 800 tl ye airpods 2 aldım 5 ay anca kullandım sag kulaklıktan ses gelıyor sag dakı kulaklıgın sarjı 5 dk bıtıyor ne yaparsam yapayım değisen bişey olmadı duruyor öylecenedaha önce hiç anc kulaklık kullanmadım ilk bluetooth kulaklığım airpods 2 idi şimdi 4 ancye geçeceğim anc nedir deneyimlemedim hiç memnun kalırmıyım
Garantiye götürmediniz mi hocam ben 15 aydır günde ennn az 2 saat kullanıyorum ortalama 1000 saat kullanmışımdır gayet sağlam iyi12 pronun yanında 800 tl ye airpods 2 aldım 5 ay anca kullandım sag kulaklıktan ses gelıyor sag dakı kulaklıgın sarjı 5 dk bıtıyor ne yaparsam yapayım değisen bişey olmadı duruyor öylecene