Neler Yeni

Airpods 4 kullanan deneyimlerini aktarabilir mi?

siyabent

80+ Bronze
daha önce hiç anc kulaklık kullanmadım ilk bluetooth kulaklığım airpods 2 idi şimdi 4 ancye geçeceğim anc nedir deneyimlemedim hiç memnun kalırmıyım

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
ANC aktif gürültü engelleyici. Airpods 2 pro silikonlu kulaklık kadar olmasada onun kadar dışardaki sesi kesmeye yarayan bir özelliktir. Memnun kalırsın.

anilg8293

80+
airpods 4 almaya hiç gerek yok. airppods pro 2 varken bence hiç gerek yok.

siyabent

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
airpods 4 almaya hiç gerek yok. airppods pro 2 varken bence hiç gerek yok.
airpods pro 2im yok silikonlu kulaklık bayıyor uzun kullanımda günde 4 5 saat kullanıyorum genel olarak baş ağrısı yapar

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,993
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

siyabent

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
günde 12 saat kullandığımı bilriim otobüs yolculuğunda bana mısın demedi ağrı da yapmadı birader :D
hocam silikonlu kulaklık hic kullanmadım ya emin değilim o yüzden

anilg8293

80+
b
hocam silikonlu kulaklık hic kullanmadım ya emin değilim o yüzden
bilmiyorsun kullanmadım diyorsun sahip de değilsin ama nesnel bir şekilde baş ağrısı yapıyor diyorsun dostum bilmediğin kullanmadığın bir cihazı sadece 1-2 söylenti veya uydurmayla mı nesnel yargıya dönüştürüp sanki herkeste baş ağrısı yapıyor diyorsun garip geldi bence kulaklık olmayışından daha büyük sorunların var :D

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,513
İsim
kadir
silikonlu pek önermem deneyimin yoksa. Silikonsuzda daha rahat edebilirsin.
iPhone'un varsa 4 güzel cihaz tavsiye edebilirim.

siyabent

80+ Bronze
b

bilmiyorsun kullanmadım diyorsun sahip de değilsin ama nesnel bir şekilde baş ağrısı yapıyor diyorsun dostum bilmediğin kullanmadığın bir cihazı sadece 1-2 söylenti veya uydurmayla mı nesnel yargıya dönüştürüp sanki herkeste baş ağrısı yapıyor diyorsun garip geldi bence kulaklık olmayışından daha büyük sorunların var :D
Hocam kullanmamaktan kastım alıp kullanmadım bir kaç farklı silikon kulaklık taktım ama rahatsız ediciydi silikonlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

silikonlu pek önermem deneyimin yoksa. Silikonsuzda daha rahat edebilirsin.
iPhone'un varsa 4 güzel cihaz tavsiye edebilirim.
Evet 14plusla kullanacağım

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Talat
daha önce hiç anc kulaklık kullanmadım ilk bluetooth kulaklığım airpods 2 idi şimdi 4 ancye geçeceğim anc nedir deneyimlemedim hiç memnun kalırmıyım
12 pronun yanında 800 tl ye airpods 2 aldım 5 ay anca kullandım sag kulaklıktan ses gelıyor sag dakı kulaklıgın sarjı 5 dk bıtıyor ne yaparsam yapayım değisen bişey olmadı duruyor öylecene

siyabent

80+ Bronze
12 pronun yanında 800 tl ye airpods 2 aldım 5 ay anca kullandım sag kulaklıktan ses gelıyor sag dakı kulaklıgın sarjı 5 dk bıtıyor ne yaparsam yapayım değisen bişey olmadı duruyor öylecene
Garantiye götürmediniz mi hocam ben 15 aydır günde ennn az 2 saat kullanıyorum ortalama 1000 saat kullanmışımdır gayet sağlam iyi

siyabent

80+ Bronze
Ve aldım sadece gürültü engelleme açıkken yakınımdaki sesleri duyabiliyorum ama fan sesleri gibi sesler tamamen kesiliyor
Ses %50 müzik açık ve gürültü engelleme açıkken etrafımdaki seslerinn%65-70ini duymuyorum sesi %80 ve üzerinde kullanırsam neredeyse tamamen kesiyor sesleri ama örneğin kapının aniden vurulması gibi çok yüksek ve ani sesleri veya kapı gıcırdaması gibi ufak anlık sesleri biraz duyabiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,577
Üyeler
167,516
Son üye
erenunluu
Top Bottom