elinde kart olmayıp millete akıl veren;Milletle laf dalaşına girip çaresizlikten R atan elemanın girdiği tripler güzelmiş Alıntıyı görüntüle
ben kendim test edip videolarını atmışım, kalkıp kartı eline bir kere almadan burada millete bilginlik yapmayacaksın birader.Adam değişik bir model ya sanki babasının şirketi öyle bir savunuyor ki
Hayır savunduğu kart ucuz olsa anlayacağım,asus tuf fiyatına satılıyor genelde ventus kartlar.
Ventus da kullandım gainward da kullandım gainward daha serin,sessiz,ucuz.ben kendim test edip videolarını atmışım, kalkıp kartı eline bir kere almadan burada millete bilginlik yapmayacaksın birader.
gainward dediğin markayı satmaya kalkınca anlamayan adam bile kaçıp gidiyor, hayatında kac kere 2. el sistem toplayıp bu işlerin içine girdin?Ventus da kullandım gainward da kullandım gainward daha serin,sessiz,ucuz.
asus öncelik olsun msi diyebilirimİyi akşamlar iki fanlı 4070 super almayı düşünüyorum "ısınma sorunu pek olmadığından" marka konusunda kararsızım tecrübesi ve bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
zotac kullanıoyrum güzelİyi akşamlar iki fanlı 4070 super almayı düşünüyorum "ısınma sorunu pek olmadığından" marka konusunda kararsızım tecrübesi ve bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
İki seferdir kendi yazdığını bilmeyen, okuduğunu anlayamayan elemanın testlerini kaale alacak kadar davar değilim. Ayrıca tepede eşşek kadar TUF serisi kullandığım yazıyor bu bir.elinde kart olmayıp millete akıl veren;
kartı kullanmış test etmiş gibi bilgin ve donanımlı kişilik triplerine girip akıl hocalığı yapan;
R yapıldığını iddia edip R tam olarak nerede yapıldığını anlatamayan değişik insanlarla doldu burası.
kartın furmark testlerini oyun testlerini bir cok konuda attım kendim cekip. ventus 68 derece görürken c kategorisindeki galax 71 derecelere cıkıyor.
sıf parası yetmediği için 24 k olan kartı alıp insanlara bu daha iyi diye anlatmak ruh hastalığıdır.
ben kendim test edip videolarını atmışım, kalkıp kartı eline bir kere almadan burada millete bilginlik yapmayacaksın birader.
tam olarak dediğin gibisin değilim desen bile ben tatmin olmadımelemanın testlerini kaale alacak kadar davar değilim.
Bu yaşa kadar ananın babanın veremediği edeple yanıt vermeye çalışmak da benim kusurum aslında. Garibim ne kadar kudurmuşsa of-topic laf sokmaya yeltenmiş. Tahmin ettiğim gibi yine cevap veremeyip viyaklamışsın.tam olarak dediğin gibisin değilim desen bile ben tatmin olmadım
şans eseri dediğin kartları her gün görüyorum dükkanda
senin zeka seviyen nickinden belli espiri kapasiten falan, telefonunu çıkra ulan ne kadar komik ya şu nicke bak adam espiri maker.
adam bana değişimli kullandıgım kartları anlatıyor, ve hayır bak ben kullanıyorum bu kartlar bu dereceleri veriyor dediğim halde iddia edip beni ikna etmeye çalışıyor
vallahi her türlü cevap veriyorum ama senin gibi bir cahile laf anlatamıyorum.Bu yaşa kadar ananın babanın veremediği edeple yanıt vermeye çalışmak da benim kusurum aslında. Garibim ne kadar kudurmuşsa of-topic laf sokmaya yeltenmiş. Tahmin ettiğim gibi yine cevap veremeyip viyaklamışsın.
Toxiclemeye devam elini ardına koyma
hemde aileyi katıyor sıkışınca yazık.
"dediğimi yap yaptığımı yapma"söz konusu kartları denedim diyorum niye israrla anlamamaya çalışıyorsun?
yaş kaç oğlum senin ? sen şakamısın birader okuduğunu anlamıyorsun. bas git benim canımı sıkma cahil herif. git o anandan aldığın terbiyeyle başkasının sinirini boz.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
"dediğimi yap yaptığımı yapma"
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle