Nezha
80+ Bronze
Aero var bir de o da Aorusun bir altı oluyor. Windforce soğutması en iyi olan değil hatta ortalamanın altında. Ekran kartında renk doğrusallığı ne demek onu da anlamadım siz laptop kategorisinden baktınız sanırım color accuracy etkilenmez gpularla. En düşükten yükseğe doğru ben sıralayayım eagle, windforce, gaming, aero, aorus. Her bir kademedeki fps farkı %3 değildir bile. Kullanılan malzemeler farklı oluyor mhz değerleri 20-25mhz oynuyor. Fan boyutu değişir, dış plastiğin kalitesi değişir, arka plaka kalitesi değişir, termal pedler, kullanılan macunun bile kalitesi değişir.Gigabyte kartların 4 farklı modeli bulunuyor ( Windforce-Gaming-Eagle ve Aorus )
Windforce - Soğutması en iyi olan.
Gaming - Oyun performansı iyi olan
Eagle - Diğerlerine nazaran daha Premium Renk Doğrusallığı Daha iyi olan.
Aorus - Aralarındaki En pahalı ve en özellikli kart (En Premium Kart)
(HEPSİ ARASINDA MAKS. 3-5 derece ve 3-5 fps var)
Bildiğim kadarı ile kartların özellikleri bu şekilde daha iyi bilgiye sahip olan var ise yazarsa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Galax 4070 ti super aşırı mantıklı geliyor fakat alınır mı alınmaz mı konusunda şüpheliyim.
1 1.5 hafta içinde sistemi alacağım şu an kafamda
4070 Ti ve r9 7900x3d alacağım. (1080p kullanacağım linçlemeyin )
Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Kısaca gösterişe önem vermiyorsanız aorusu zaten baştan eleyin. Sırf beyaz olsun diye alma düşünceniz yoksa ve 5-6 derece sıcaklık önemli değilse aero'yu da eleyin. Bu arada windforce en iyi olan değil dedim ama en iyiyi belirtmemişim, aralarından en iyisi aero soğutma konusunda. Geriye kalanlardan fiyatı en ucuz olan ne ise onu almak lazım çünkü bir fark yok.