Neler Yeni

ANKARA'DA TARİHİ BULUŞMA! Devlet Bahçeli, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı!

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Baran Çelik
Adam sürece evet dedi hala CHP - AKP savunuyorsunuz komedi :D
Kk denen eleman seçimi verdi gözlüklü eczacıyı da savunmuyorum zaten ama ortada böyle bir şey yokken CHP ye PKK diyen ahapeli ve mehapeli milliyetçiler ne düşünüyor onu soracaktim da neyse bu ülkeden umudum yok buradan SK'sen dönmez derler ya aynen öyle Atatürk yaşasa umutsuz durumlar vardır diye sözünü duzeltirdi

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Kk denen eleman seçimi verdi gözlüklü eczacıyı da savunmuyorum zaten ama ortada böyle bir şey yokken CHP ye PKK diyen ahapeli ve mehapeli milliyetçiler ne düşünüyor onu soracaktim da neyse bu ülkeden umudum yok buradan SK'sen dönmez derler ya aynen öyle Atatürk yaşasa umutsuz durumlar vardır diye sözünü duzeltirdi
CHP iktidar olsa aynı hamleyi yapardı zaten sıkıntı bu zaten.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
iyi allahtan chp iktidar olmadı
İktidarda ki bu kıt seçim mentalitesini yenmekten bahsediyorum hala chp diyorsun Apoyu çıkaran partinin önemi yok. Hangisi yaparsa benim için vatan hainidir.

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Fatih Öztütk
İktidarda ki bu kıt seçim mentalitesini yenmekten bahsediyorum hala chp diyorsun Apoyu çıkaran partinin önemi yok. Hangisi yaparsa benim için vatan hainidir.
Bana göre tek çare zafer partisi

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

KAANT10X

80+ Bronze
Gelişmeleri @KAANT10X den takip edeceğiz :kekw:
Ben de diyorum etiketleme durumu nedir? Sana bu konuda ne desem boş çünkü kendini muhtemelen süper bir milliyetçi sanıyorsun ama reel gerçeklere biraz bakmak lazım. Yanlış anlama ben de eskiden senin gibi düşünüyordum ama en azından oy pazarlığı için sol grupların belli kesimlerle anlaşmaya çalışmasını ve devletin menfaati gereği odağınında olana dikkat veremediği için belli siyasal menfaate dayalı ilişkilere gitmesini gerektiğini ayırt edebiliyorum. Devlet Bey sadece her şeyi bildiğini sanan terörün kafasına sıkma edebiyatı yapan halkın önüne atıldı. Netice milletimiz için inşAllah hayırlı olur sadece bunları söyleyebilirim. Daha konuşacak çok şey var ama gerek yok konuşmaya.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
Mehmet Aslan
Ben de diyorum etiketleme durumu nedir? Sana bu konuda ne desem boş çünkü kendini muhtemelen süper bir milliyetçi sanıyorsun ama reel gerçeklere biraz bakmak lazım. Yanlış anlama ben de eskiden senin gibi düşünüyordum ama en azından oy pazarlığı için sol grupların belli kesimlerle anlaşmaya çalışmasını ve devletin menfaati gereği odağınında olana dikkat veremediği için belli siyasal menfaate dayalı ilişkilere gitmesini gerektiğini ayırt edebiliyorum. Devlet Bey sadece her şeyi bildiğini sanan terörün kafasına sıkma edebiyatı yapan halkın önüne atıldı. Netice milletimiz için inşAllah hayırlı olur sadece bunları söyleyebilirim. Daha konuşacak çok şey var ama gerek yok konuşmaya.
Hocam umarım bu cümleleri bir şehit annesi veya kolunu bacağını vermiş bir gazi önünde de kurabilirsin. İyi akşamlar :peepokalp:

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Ege Y.
Boş yapıyorsun diye yorumladım knkm

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Baran Çelik
Selo ve Kavala'ya selam gönderen CHP ama. Hepsi aynı kaka.
Bunlardan hiçbir b. olmaz Allah kahretsin ulan ne kadar düzgün insan varsa hepsi altta tepedekiler muhalefeti de beceremiyor chp icinde düzgün insanlar var ama gözlük gibiler istiyor ki ben hep tepede durayım CHP nin başında durayim da kim takar lan tr yi

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,158
İsim
Lokman Doğan
Olum yine chpyi kötülüyorlar burda cöfmddlcld mhp ve akpye laf yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0