Neler Yeni

Yardım Lian-li o11 dynamic evo rgb vs deepcool morpheus hangisi?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
sıvı soğutma fanlar ve sleeve kablolar
SIVI SOĞUTMA VAR BENDE hocam yurt dışı getirttim yatıyor şuan arctic ııı 420 olandan. ama fanların hepsini duruma göre lianli yapıcam + dediğiniz gibi kabloların rgb olan lianli lerinden alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıvı soğutma fanlar ve sleeve kablolar
bir fotoğraf atabilir misiniz nasıl olduğunu merak ettim

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
SIVI SOĞUTMA VAR BENDE hocam yurt dışı getirttim yatıyor şuan arctic ııı 420 olandan. ama fanların hepsini duruma göre lianli yapıcam + dediğiniz gibi kabloların rgb olan lianli lerinden alıcam

tabi kasa su an cok temiz değil ama atayım 1 saniye

1735995848423.png

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
tabi kasa su an cok temiz değil ama atayım 1 saniye

Alıntıyı görüntüle
az daga geriden çeke bilir misin hocam ? kasada görünsün merak ettim :D birde camları filan kapalıyken işlemcin ve ekran kartın ne bilmiyorum ama kaç derece oluyor ağır oyunlarda v.s

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
eyyüb
morpheus bendede var süper kasa serinlik olarak 3 mod özelliği var 3 şekilde montaj yapabilirsin.
lianli kasaları kulanan biri olarak söylüyorum deep cool gerçekten süper kasa.
akvaryum kasadan o performansı bekleme.
morpheus üst segment modeli her model harika dersem yalan olur ama bu modeli süper.

morpheus bendede var süper kasa serinlik olarak 3 mod özelliği var 3 şekilde montaj yapabilirsin.

Screenshot_2024-12-25-09-33-54-515_com.miui.gallery.jpg

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Atilla
Lian-li kullanıyorum çok memnunum. Globalde de kasa konusunda çok iyiler. Düşünemezdim böyle bir soruyu. Mesh bir kasa istiyorsan lancool 3 (hava akışı konusunda top tier kasalardandır) ve ya daha kibar olsun dersin lancool 206 modeli

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
morpheus üst segment modeli her model harika dersem yalan olur ama bu modeli süper.

Alıntıyı görüntüle
aynı performansı bekleme derken hocam neyi kastettin tam olarak

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
az daga geriden çeke bilir misin hocam ? kasada görünsün merak ettim :D birde camları filan kapalıyken işlemcin ve ekran kartın ne bilmiyorum ama kaç derece oluyor ağır oyunlarda v.s
oyuna girdim 10 dakika sonra gondereyuim hocam camları hic acmıyorum işlemcim ryzen 7 5700x3d ekran kartı 3080 kasada hic bi zaman ısınma problemi yasamadım uzun zamandır acıkcasık derece icin uygulama kullanmıyorum ama kullandıgım zamanlar hic ısınmıyordu

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Lian-li kullanıyorum çok memnunum. Globalde de kasa konusunda çok iyiler. Düşünemezdim böyle bir soruyu.
düşünmemin sebebi elimde hali hazırda deepcool morpheus white olması :D birde soğutma performansı ikisi arasındaki birde en önemlisi şu bende arctic 3 420 mm var bunun radyatörü kalın sığar mı diye düşünüyorum her 420 destekleyene olmuyoır

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
eyyüb
aynı performansı bekleme derken hocam neyi kastettin tam olarak
akvaryumla mest kasa aynı serinlikte çalışmıyor benim görüşüm böyle.
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB aldım geri sattım lancool 2 meshten geçmiştim çok beğenmedim alt tarafı hoşuna gitmedi usb yerleri felan.
morpheus üst segment bir model benim görüşüm.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
oyuna girdim 10 dakika sonra gondereyuim hocam camları hic acmıyorum işlemcim ryzen 7 5700x3d ekran kartı 3080 kasada hic bi zaman ısınma problemi yasamadım uzun zamandır acıkcasık derece icin uygulama kullanmıyorum ama kullandıgım zamanlar hic ısınmıyordu
anladım hocam bende 9800x3d ve 5070 ti veya 4070 ti süper gibi bişe kullanıcam ondan daha güçlü olur heralde ısı daha çok olur filan yani bilemedim. gerçi çok üst düzey yapanlarda var ama

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
eyyüb
düşünmemin sebebi elimde hali hazırda deepcool morpheus white olması :D birde soğutma performansı ikisi arasındaki birde en önemlisi şu bende arctic 3 420 mm var bunun radyatörü kalın sığar mı diye düşünüyorum her 420 destekleyene olmuyoır
siyah verim beyaz ver bana :D :D

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
akvaryumla mest kasa aynı serinlikte çalışmıyor benim görüşüm böyle.
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB aldım geri sattım lancool 2 meshten geçmiştim çok beğenmedim alt tarafı hoşuna gitmedi usb yerleri felan.
morpheus üst segment bir model benim görüşüm.
tasarım hoşuna gitmemesi ayrıda denedin mi hocam ikisi arasındaki sıcaklık farkını?

siyah verim beyaz ver bana :D :D
siyah işime yaramaz ki hocam benim :D zaten beyaz sistem topluyorum

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
eyyüb
tasarım hoşuna gitmemesi ayrıda denedin mi hocam ikisi arasındaki sıcaklık farkını?
lianli öyle denemedim ama morpheus serinlik açısından dağa iyi olduğuna kefilim :)
3 mod olması çok iyi.
boyası biraz hassas ama malzeme kalitesi dağa iyi bunu söylebilirim tek.
1735996700070.png

@LaZz61 bu konu sana göre :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,445
Üyeler
164,671
Son üye