Neler Yeni

Yardım Lian-li o11 dynamic evo rgb vs deepcool morpheus hangisi?

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Meto155
burda yazıyor hocam ben mi körüm 420 mm radyatör üst taraf destekler diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam braketle birlikte 420 destekliyormuş.Ben dynamic evo ya bakmıştım rgb versiyonu biraz daha büyükmüş.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
az daga geriden çeke bilir misin hocam ? kasada görünsün merak ettim :D birde camları filan kapalıyken işlemcin ve ekran kartın ne bilmiyorum ama kaç derece oluyor ağır oyunlarda v.s
1735999587887.png

daha da mı geriden cekeyim bu okey mi

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Osman Mert
Benim gt301 kasanın Lian Li'ye attığı bakış 😏
Öyle demeyin hocam niyetiniz varsa ikinci el de kovalayabilirsiniz. Sizin kasanın sıfır fiyatından daha ucuza aldım ben bu kasayı ikinci elde.

sendeki max 360 diyor RGB olan versiyonu 420 diyor
Evet hocam sonradan fark ettim düzenledim mesajı hemen destekliyormuş sendeki model ama Arctic ayrı büyük yani o yüzden dediğim YT'den bir bak derim

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
güzel hocam da bu kasayı doldurunca benim masa taşırmı bilmiyom :D:D:D:D yana ayrı bir şey almam gereke bilir :D
valla kasa cidden agır ama dedigim gibi ben gerek görünüş olarak gerek kalite olarak inanılmaz memnunum biraz tercih meselesi

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
valla kasa cidden agır ama dedigim gibi ben gerek görünüş olarak gerek kalite olarak inanılmaz memnunum biraz tercih meselesi
sığıyormuş baktım. eksoz fanı yerine 2 tane değilde 1 tane takılıyormuş sığtığında normalde evolarda 2 tane bile takılıyordu. şimdi sıcaklık testlerine bakıyorum

Kutu içeriğine 2 adet dahil yazıyor hocam 420mm herhangi ekstra bir şey almadan takılabiliyormuş.(
)
güzel hocam şimdi soğutma testlerine bakıyorum. bakalım ne durumda olacak kışın sorun değilde yazın ne durumda olur bilmiyorum

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Meto155
sığıyormuş baktım. eksoz fanı yerine 2 tane değilde 1 tane takılıyormuş sığtığında normalde evolarda 2 tane bile takılıyordu. şimdi sıcaklık testlerine bakıyorum

güzel hocam şimdi soğutma testlerine bakıyorum. bakalım ne durumda olacak kışın sorun değilde yazın ne durumda olur bilmiyorum
Soğutmada sıkıntı çekmezsiniz hocam alacağınız fanların kaliteli olması yeterli zaten 6 fan yeterli olur size fazlasıyla.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Eren Bilal Cihan
peki hocam bende şuan Arctic III 420 mm var bu Lianli o11 dynamic evo RGB olan modele sığar mı biliyorsundur bu arctic soğutma bloğu kalın baya normallere göre o yüzden kasa bulmak sorun oluyor. kesin sığar mı
Yüksek ihtimal sığar akvaryum kasalarda anakart ile üst kısım arasında fazlasıyla boşluk oluyo benim warcryda nerdeyse bi elim kadar boşluk var

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Yüksek ihtimal sığar akvaryum kasalarda anakart ile üst kısım arasında fazlasıyla boşluk oluyo benim warcryda nerdeyse bi elim kadar boşluk var
sığıyormuş baktım şidmide hocam teşekkürler

Soğutmada sıkıntı çekmezsiniz hocam alacağınız fanların kaliteli olması yeterli zaten 6 fan yeterli olur size fazlasıyla.
alacağım fanlar yüksek ihtimal lianli olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,095
Üyeler
164,611
Son üye