Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Hocam satış fiyatı 1035 liralık sepeti alırsak sıkıntı olur mu temu siparişe izin veriyor
Kesinlikle hiçbir şeyin garantisini veremem, ancak temudaki temsilcilerinin hepsinin ortak söylemi hiçbir sorun olmayacağı yönünde. Kiminle konuştuysam aksini söyleyen olmadı. Ayarlamışlardir diye dusunuyorum

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Jiyu
Kullandığınız mouse bir tık daha büyük sanki. Ajazz'ı kullanan büyük elli birini bulmak daha faydalı olabilir. Tutuş pozisyonuna göre de fark eder çünkü.
Çok bilmiyorum ama sanırım palm ve finger grip arası bir şey.
Peki sizce tüm bunlarla uğraşmak yerine 1400 tl'ye furylevel z1 alsam bir şey kaybeder miyim ?
valo/cs/pubg ve rainbox six seige gibi oyunlar için kullanılacak.

randomy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enver
Kesinlikle hiçbir şeyin garantisini veremem, ancak temudaki temsilcilerinin hepsinin ortak söylemi hiçbir sorun olmayacağı yönünde. Kiminle konuştuysam aksini söyleyen olmadı. Ayarlamışlardir diye dusunuyorum
Bende sordum bana da sorun olmayacağını söyledi yine size de danışmak istedim.
Teşekkür ederim

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
Sanal kartım yok. Sanal kartlar güvenilir mi ? alışveriş yapmak için güvenilir olsa da sonuçta o kartlara da kendi hesabımızdan para yüklemiyor muyuz sorun çıkmaz mı ? Sanal kartımın olduğu senaryoda sizin yaptığınız gibi kredi iadesi alabilr miyim ?
Sanal kart, kredi kartından oluşturduğun bir kart. Aldığın ürün ucreti kadar limit belirtiyorsun fazla çekim ya da sonrasında bir çekim derdin olmuyor. Kredi iadesi kiminde görünüyor kiminde olmuyor. Ben iade alamadım kupon verdiler ha bire.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Jiyu
Sanal kart, kredi kartından oluşturduğun bir kart. Aldığın ürün ucreti kadar limit belirtiyorsun fazla çekim ya da sonrasında bir çekim derdin olmuyor. Kredi iadesi kiminde görünüyor kiminde olmuyor. Ben iade alamadım kupon verdiler ha bire.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu satıcı güvenilir mi ve bu mouse alınır mı ? Çeşitli sebeplerden ötürü sanırım temu'dan alamayacağım gibi duruyor.
Valo/cs2/pubg/rainbow six seige gibi rekabetçi oyunlarda geçikme yaşamadan iyi bir şekilde oynamak istiyorum.
Şarjı uzun süre gitsin ve dongle ile çalışsın istiyorum. El tipim sanırım palm ve finger grip arası bir şey ve büyük.

furylevel z1 mcu çöp diyorlar , çok anlamıyorum. Alınmaz mı ? gecikme olmasın , bağlantı kopmasın istiyorum.

Bir de bu var , aynı şekilde bu alınır mı ? mcu daha mı iyidir

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Nuri
1350TL ye mouse ve biseyler aldım bedava sipariş seysinden 250tl iade etti.

Vergisiz 900TL idi hadi 3 Euro uygulaması olsa yine geçiyor bence tereddüt etmeyin

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
Peki sizce tüm bunlarla uğraşmak yerine 1400 tl'ye furylevel z1 alsam bir şey kaybeder miyim ?
Bende sordum bana da sorun olmayacağını söyledi yine size de danışmak istedim.
Teşekkür ederim
o kadar iyi bir mouse mu?

Vergisiz 900TL idi hadi 3 Euro uygulaması olsa yine geçiyor bence tereddüt etmeyin
Haberiniz olsun artık üründe problem çıkarsa geri yollamanızı istiyorlar. Tabii ki normal bi durum o kadar suistimal edildi ki. Ama bi satıcı aldığımdan bambaşka ürün yollamış oçlar uğraştıracak illa tekrar bende yollamadım. Bu saatten sonra Temu'dan alınan her şey için dua ederek bekleyin doğru ve sağlam gelsin diye. Fotoğraf vs atıyorum hiç tınlamıyorlar artık. O para iadesi buldum diye konu açıp sevinen veledler yüzünden hepsi...

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
John Smith

Vergisiz 900 ise 3 euroya takılmaz zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İlteriş İlteriş
Bana bu da küçük gibi geldi. Ajazz ve Furylevel için konu açarsanız daha iyi olur. Dediğim gibi kullananlar varsa daha iyi yardımcı olabilirler.

• Beğen

kai5er

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SF
Temu da yeni üyeliklere özel ilk sipariş için bi indirim kuponu var mı? Razer Deathadder V3 kullanıyorum. Bunu mouse u arada kullanmalık olacak şekilde almaya değer mi?V3 den sanki daha ergonomik tutuşu.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,668
Üyeler
164,716
Son üye
nezamanbitertahmini
Top Bottom