Neler Yeni

Ryzen 5 7600 ve rtx 3080 darboğaz yapar mı?

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yiğitcan Küçük
Hocam sistemi ilk kurduğunuzdan beri bu problem var mıydı peki yoksa sonradan mı çıktı
Kartı daha 1 hafta önce aldım çok da sorun yokdu aslında son 3 gündür yapmaya başladı diyebilirim

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Tayfun Balım
hocam aklıma başka bir şey gelmiyor. en son çare temiz bir format mı atsanız acaba.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Erhan Akçay
GPU kullanımı aniden%13 e düştüğünü gördüm
Anladım o durum aslında işlemci ekran kartı yetmemesi değil gibi sizde. Farklı bir durumdan yapıyor. Bunlar psu dan veya diğer arkadaşın dediği gibi ram ler de sıkntı varsa veya diskte sorun varsa en son ihtimalde windows tan driverdan olur.

Drıver sildim kurdum diyorsunuz Ddu ile yaptınızı düşünüyorum. Hala olmadıysa farklı ram deneyemiyorsanız mümkünse farklı disk ile windows kurun temiz format atın. Son ihtimal psuda bir sıkntı başladıysa onda da olabilir bazen oluyor. Tabi o ramlerin de bir türlü denenmesi lazım bu durumlar deneme yanılma ile çözülür ancak.

Birde tabloda ekran kartı ve işlemcide sıcaklıklarda sorun yok gibi.Tabi o resim hemen oyunun ilk dakikalarında açılma deilse.

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yiğitcan Küçük
Anladım o durum aslında işlemci ekran kartı yetmemesi değil gibi sizde. Farklı bir durumdan yapıyor. Bunlar psu dan veya diğer arkadaşın dediği gibi ram ler de sıkntı varsa veya diskte sorun varsa en son ihtimalde windows tan driverdan olur.

Drıver sildim kurdum diyorsunuz Ddu ile yaptınızı düşünüyorum. Hala olmadıysa farklı ram deneyemiyorsanız mümkünse farklı disk ile windows kurun temiz format atın. Son ihtimal psuda bir sıkntı başladıysa onda da olabilir bazen oluyor. Tabi o ramlerin de bir türlü denenmesi lazım bu durumlar deneme yanılma ile çözülür ancak.

Birde tabloda ekran kartı ve işlemcide sıcaklıklarda sorun yok gibi.Tabi o resim hemen oyunun ilk dakikalarında açılma deilse.
Ramları teste tabi tuttum sorun gözükmedi ama psu 750 watt yetmeyebilir, sıcaklıklar hep aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yasin Sarıca
Anakartın nedir hocam a veya h serisi ise büyük ihtimal thermal thorttle yiyorsun anakartın mosfetleri ısındığı için ben de yaşıyorum aynı sıkıntıyı çünkü.

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yiğitcan Küçük
Anakartın nedir hocam a veya h serisi ise büyük ihtimal thermal thorttle yiyorsun anakartın mosfetleri ısındığı için ben de yaşıyorum aynı sıkıntıyı çünkü.
Msi pro b650 s
Üstünde kocaman soğutucu mevcut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,157
Üyeler
164,624
Son üye
ouzkn7
Top Bottom