Neler Yeni

Eski forma nerden alabilirim?

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
Kakanın 2007 uzun kollu forması ve Ronaldo'nun 07-08 united uzun kollu formasını nereden alabilirim? Instagram'da falan 300-500TL satan sayfalar var hangileri güvenilir veya alışveriş sitelerinden gördüğümde (h ile başlayan) oldu 300TL'ye kaliteleri falan nasıldır ya da site önerir misiniz? Teşekkürler.

Hvaroll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hayrullah
Dostum ben sık sık alırdım geçen yıl genelde sahibinden de 1200-1300 olanlar sağlam kaliteli Çakma okuyor baya iyi ama yildizformanet diye bi yer vardı sanırım ismi starforma oldu twiterddan shopier adreslerine gir güvenilir ve kaliteli gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ben sık sık alırdım geçen yıl genelde sahibinden de 1200-1300 olanlar sağlam kaliteli Çakma okuyor baya iyi ama yildizformanet diye bi yer vardı sanırım ismi starforma oldu twiterddan shopier adreslerine gir güvenilir ve kaliteli gerçekten
Hatta kaka altın rengi milan forması da var bende harika

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hatta kaka altın rengi milan forması da var bende harika
hocam olduğum yerde yoktur sitelerdeki 300-400tl nasıldır

Hvaroll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hayrullah
Çok kötü naylon kokudan giyilmiyor ben baya araştırmıştım hatta aldım çok kez ucuzunu pahalısını alıyorsam 1500 bandında olanlardan al yoksa çöp

İnternetten alabilirsin o şekilde yani

Son düzenleme:
Top Bottom