goku010203
80+ Bronze
Vergi dahil 1200e temudan aj159 pro alpalm grip elim 16 x 10 cm ama büyük mouse kullanmayı seviyorum buna göre öneri yaparsanız iyi olur.
Vergi dahil 1200e temudan aj159 pro alpalm grip elim 16 x 10 cm ama büyük mouse kullanmayı seviyorum buna göre öneri yaparsanız iyi olur.
SteelSeries Rival 3palm grip elim 16 x 10 cm ama büyük mouse kullanmayı seviyorum buna göre öneri yaparsanız iyi olur.
https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-ssm62513-rival-3-rgb-gaming-mouse-siyah.html Sorun Yaşamadım Knk 6 Aydır Kullanıyorum Çok Güzel Renkleri Uygulamadan Seçebiliyorsunlink atabilir misiniz birde kronik sorunu olduğunu söylüyorlar böyle bişey var mı ?
hocam yurt dışı ürünler içime hiç sinmiyor hemde garantisi olmuyor glorius model D nasılGlorious zaten bilindik bir marka.900 liraya aradığınız markalarda mouse yok.Temudan aj159 pro bakabilirsin
LeşSteelSeries Rival 3
https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-ssm62513-rival-3-rgb-gaming-mouse-siyah.html Sorun Yaşamadım Knk 6 Aydır Kullanıyorum Çok Güzel Renkleri Uygulamadan Seçebiliyorsun
kötü aj159 pro al geçhocam yurt dışı ürünler içime hiç sinmiyor hemde garantisi olmuyor glorius model D nasıl
repledimsen değil arkadaşa dedim, ayrıca steelseries razer logitech mouse alınmaz bu bütçede hiçç alınmaz
Leş Değil Sen Hangi Mouse KullanıyorsunLeş
Mesaj otomatik birleştirildi:
kötü aj159 pro al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:
repledim
2. el razer viper mini ama sensörü eskidi artık.palm grip elim 16 x 10 cm ama büyük mouse kullanmayı seviyorum buna göre öneri yaparsanız iyi olur.
Ajazz aj159 pro fiyatına göre çok iyi bir mouse, mouse klavye ve kulaklığımı yurtdışından aldım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum ve artık garantiler çoğu soruna kullanıcı hatası diyor, Ajazz aj159 pro almak en mantıklısıhocam yurt dışı ürünler içime hiç sinmiyor hemde garantisi olmuyor glorius model D nasıl
öyle, aj159 apex kullanıyorum para vermedim.Leş Değil Sen Hangi Mouse Kullanıyorsun
Aj159 almıcaksan furylevel z1 bak ama o da fazla gelirse glorious al fena değil.hocam yurt dışı ürünler içime hiç sinmiyor hemde garantisi olmuyor glorius model D nasıl
tamamdır hocamAj159 almıcaksan furylevel z1 bak ama o da fazla gelirse glorious al fena değil.