Neler Yeni

Akıllı saat önerisi.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Aklımda Huawei Watch GT4 ve Watch Fit 3 var sizce hangisi alınır sizin öneriniz nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Galaxy Watch 6 da çok öneriliyor.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
C.S.
Apple kullanıyorsanız Apple watch, Samsung kullanıyorsanız Galaxy watch tercih edebilirsiniz. Vivo,tecno,nothing,infiniz vs ise Huawei watch gt veya Xiaomi watch 2 tercih edebilirsiniz. Watch 2 android watch OS kullandığı için sınırsız uygulama seçeneğiniz var.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O paralara çıkıldıysa 1k xiaomi band 9 alıp geri kalanıyla klasik saat tercih edilebilir ama sizin sorunuz da ben olsam gt4 tercih ederim
Hocam klasik saat de kullaniyorum fakat uykumu günümü sporumu takip edebileceğim sürekli kullanacağım bir saat arıyorum bayagi arada kaldım GT4 de çok iyi Galaxy 6 da güzel, bilemiyorum.

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Baran YAĞÇI
Huawei watch fit 3 kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Apple kullanıyorsanız Apple watch, Samsung kullanıyorsanız Galaxy watch tercih edebilirsiniz. Vivo,tecno,nothing,infiniz vs ise Huawei watch gt veya Xiaomi watch 2 tercih edebilirsiniz. Watch 2 android watch OS kullandığı için sınırsız uygulama seçeneğiniz var.
Apple kullaniyorum fakat Apple watchlara kadar bütçe çıkmam muhtemelen.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
misfit
Galaxy Watch 6'yı arkadaşım kullanıyor. Saat çok büyük olduğu için artık takmıyor bile, sanırsam Apple cihazlar ile kullanılamıyor. Apple kullanıyorsan SE2 en iyi seçenek olacaktır. Çokça akıllı saat kullandım, SE2 aralarında kullandığım en iyi saat oldu, bileğinde 2. bir iPhone varmış gibi kullanabiliyorsun.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Galaxy Watch 6'yı arkadaşım kullanıyor. Saat çok büyük olduğu için artık takmıyor bile, sanırsam Apple cihazlar ile kullanılamıyor. Apple kullanıyorsan SE2 en iyi seçenek olacaktır. Çokça akıllı saat kullandım, SE2 aralarında kullandığım en iyi saat oldu, bileğinde 2. bir iPhone varmış gibi kullanabiliyorsun.
Hocam 6k bütçeyi çok geçmek istemiyorum. O zaman öneriniz GT4 mü olur?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
misfit
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Lütfü A
arkadaşımda güzel bi tane var kullanmıyor bir sürü özelliği var haberi bile yok. bence gereksiz bir teknoloji. işine yarayacağına emin misin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom