Neler Yeni

Anime sitesi kuracağım onun için kafamdaki soru

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
geçenlerde anime sitesi kurma üzerine bi konu açmıştım bilmeyenler için;

şimdi ben bu işe kendim tek başıma gireceğim onun için biraz yorucu olucak kafamdaki soru
  1. deneme bi kalıp oturtmak için sunucu almadan wordpress üzerinden hazır şemalarlamı yapmalıyım yoksa kendi pcim üzerinden sqlserver wamp gibi uygulamalarla 0 danmı yapmalıyım
  2. diziwatch ın kullandığı player ne

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Aykut
kurmayın hocam telif falan başınız ağrır

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kurmayın hocam telif falan başınız ağrır
dizi yüklemediğim sürece sorun telif işi kafa ağrıtıcak boyutta olsaydı şuanda kullanılan tranime türkanime asyaanimeleri gibi siteler ve fansublar olmazdı

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Aykut
dizi yüklemediğim sürece sorun telif işi kafa ağrıtıcak boyutta olsaydı şuanda kullanılan tranime türkanime asyaanimeleri gibi siteler ve fansublar olmazdı
Hocam ona bakılırsa yüzlerce film izleme sitesi var ama film sitesi açıp, sırf 1 film yükledi diye teliften başı ağrıyan tanıdığım var. Yani sonuçta legal değil. Risk çok yüksek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
bedirhan
Hocam ona bakılırsa yüzlerce film izleme sitesi var ama film sitesi açıp, sırf 1 film yükledi diye teliften başı ağrıyan tanıdığım var. Yani sonuçta legal değil. Risk çok yüksek.
hocam telif ne olur bilmiyorum ama diziwatchda telif yedi sanırım yüklediği animeleri ve dizileri kaldırdı diye biliyorum ve yeni bölümler gelmiyor sanırım (şimdi kontrol ettim arayüzde gitmiş :D)

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
git dragon ball'unu oyna kanka uğraşılmaz

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam telif ne olur bilmiyorum ama diziwatchda telif yedi sanırım yüklediği animeleri ve dizileri kaldırdı diye biliyorum ve yeni bölümler gelmiyor sanırım (şimdi kontrol ettim arayüzde gitmiş :D)
dediğim gibi diziler kalktı evet ama animeler gördüğünüz gibi duruyor hatta ordan eski serileri izliyorum şuanda korsan film siteleri ise bambaşka 1xbet gibi kumar uygulamalarını sitelerini tanıttıkları gibi çok fazla para kazanıyorlar ve yedikleri telifin yanında hiç kalıyor site kapatılırsa sitenin sonundaki .com .tr .co gibi alan adlarını değiştiriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek: diziwatch admini (öyle olduğunu iddia ediyor ben inanmıyorum) yeniwatch diye yeni bir site kurmuş

man a man

80+ Bronze
Teknik bilgin (programlama vb.) sıfırdan yapamazsın ki yapmayada değmez. internetten hoşuna giden hazır bi site bulup yayına alabilirsin

Diziwatch JWPlayer kullanıyormuş bu arada

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
bedirhan
dediğim gibi diziler kalktı evet ama animeler gördüğünüz gibi duruyor hatta ordan eski serileri izliyorum şuanda korsan film siteleri ise bambaşka 1xbet gibi kumar uygulamalarını sitelerini tanıttıkları gibi çok fazla para kazanıyorlar ve yedikleri telifin yanında hiç kalıyor site kapatılırsa sitenin sonundaki .com .tr .co gibi alan adlarını değiştiriyorlar
bende hiçbirşey gözükmüyor şuan animeler dahil arayüz sadece yazılardan ibaret ayriyetten site kurma player gibi bilgim 0 yardımcı olamadım kusuruma bakmayın

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Arda doğan
Bence boş iş uğraşmana değmez sitenin koruması ücreti uğraşı falan derken gereksiz masraf ve zaman kaybı

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
Bence boş iş uğraşmana değmez sitenin koruması ücreti uğraşı falan derken gereksiz masraf ve zaman kaybı
benim işim bu zaten web üzerine masrafta alan adı + depolama 1500-2000tl yıllık ztn dediğim gibi deneme olarak local bir site yapıp test ederek geliştireceğim

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tuğra Yıldız
kendi fansub acma fikriniz varsa cevirmen olarak ekibinizde yer alabilirim.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Arda doğan
benim işim bu zaten web üzerine masrafta alan adı + depolama 1500-2000tl yıllık ztn dediğim gibi deneme olarak local bir site yapıp test ederek geliştireceğim
Html+html5 ve css kodlarına bak birkaç kitap alıp okusan direk kendin kodlayarakta oluşturabilirsin ben html kitabı okuyarak bile baya ilerlemiş arayüze kadar full oluşturmuştum anlatımlarıda kolay ve denemesi hevesli zevkli

Son düzenleme:
Top Bottom