Neler Yeni

RAM OLARAK HANGİSİNİ ALMALIYIM

rasN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar Polat
Bütçe
2500
BU İKİ ÜRÜNÜN ARASINDAKİ FARK NEDİR ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ HANGİSİNİ ALMALIYIM AMD RYZEN 5 7500F İÇİN
1736184645716.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Demirtaş
Şahsi Olarak Bir Görüşte Bulunacağım Üstteki Ram Fazla Parlak Yapıyor Bende O Tür Bi Ram Var Kasa Görüntüsünü Bozmaması Açısından Alttaki Gibi Yarım RGB Li Ramleri Öneririm

rasN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RGB DERDİM YOK HOCAM BENİM KASANIN IŞIKLARI BİLE FULL KAPALI SADECE ARADAKİ FARK NE 2 FARKLI MODEL NİYE VAR BİRŞEYİNDE Bİ FAK VARSA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.
Şahsi Olarak Bir Görüşte Bulunacağım Üstteki Ram Fazla Parlak Yapıyor Bende O Tür Bi Ram Var Kasa Görüntüsünü Bozmaması Açısından Alttaki Gibi Yarım RGB Li Ramleri Öneririm

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
BU İKİ ÜRÜNÜN ARASINDAKİ FARK NEDİR ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ HANGİSİNİ ALMALIYIM AMD RYZEN 5 7500F İÇİN
Alıntıyı görüntüle
Hangisinin görünüşünü beğeniyorsan onu al ama üstteki parlak yapıyor onu belirtiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

RGB DERDİM YOK HOCAM BENİM KASANIN IŞIKLARI BİLE FULL KAPALI SADECE ARADAKİ FARK NE 2 FARKLI MODEL NİYE VAR BİRŞEYİNDE Bİ FAK VARSA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.
Bi fark yok hocam tek fark görünüş

Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Nik Flatron
Alıntıyı görüntüle
birisi düşük profil diğeri yüksek profil. düşük profil olan büyük hava soğutucular ile daha uyumlu oluyor. blade olan birkaç mm daha alçak yani yükseklik olarak. sıvı soğutucu kullanıyorsan ucuz olanı al. büyük bir hava soğutucun varsa alçak olan blade al. soğutucuya temas etme riski azalır

birisi düşük profil diğeri yüksek profil. düşük profil olan büyük hava soğutucular ile daha uyumlu oluyor. blade olan birkaç mm daha alçak yani yükseklik olarak. sıvı soğutucu kullanıyorsan özelliğe bakmadan ucuz olanı al. büyük bir hava soğutucun varsa fiyat gözetmeden alçak olan blade al. soğutucuya temas etme riski azalır

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
berkay türküm
ikisi arasında görünüşten başka hiçbir fark yok

rasN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar Polat
birisi düşük profil diğeri yüksek profil. düşük profil olan büyük hava soğutucular ile daha uyumlu oluyor. blade olan birkaç mm daha alçak yani yükseklik olarak. sıvı soğutucu kullanıyorsan ucuz olanı al. büyük bir hava soğutucun varsa alçak olan blade al. soğutucuya temas etme riski azalır
kule tipim var hangisini almalıyım şimdi anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Nik Flatron
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre Uzun
Alıntıyı görüntüle
hocam ramler aynı sadece dış kasa farklı hangisinin görünüşünü beğendiyseniz onu alın fiyatlarda aynı sayılır zaten

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Ali Gezen
Top Bottom