Şahsi Olarak Bir Görüşte Bulunacağım Üstteki Ram Fazla Parlak Yapıyor Bende O Tür Bi Ram Var Kasa Görüntüsünü Bozmaması Açısından Alttaki Gibi Yarım RGB Li Ramleri Öneririm
Hangisinin görünüşünü beğeniyorsan onu al ama üstteki parlak yapıyor onu belirtiyimBU İKİ ÜRÜNÜN ARASINDAKİ FARK NEDİR ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ HANGİSİNİ ALMALIYIM AMD RYZEN 5 7500F İÇİN
Alıntıyı görüntüle
Bi fark yok hocam tek fark görünüşRGB DERDİM YOK HOCAM BENİM KASANIN IŞIKLARI BİLE FULL KAPALI SADECE ARADAKİ FARK NE 2 FARKLI MODEL NİYE VAR BİRŞEYİNDE Bİ FAK VARSA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.
birisi düşük profil diğeri yüksek profil. düşük profil olan büyük hava soğutucular ile daha uyumlu oluyor. blade olan birkaç mm daha alçak yani yükseklik olarak. sıvı soğutucu kullanıyorsan ucuz olanı al. büyük bir hava soğutucun varsa alçak olan blade al. soğutucuya temas etme riski azalırBU İKİ ÜRÜNÜN ARASINDAKİ FARK NEDİR ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ HANGİSİNİ ALMALIYIM AMD RYZEN 5 7500F İÇİN
Alıntıyı görüntüle
birisi düşük profil diğeri yüksek profil. düşük profil olan büyük hava soğutucular ile daha uyumlu oluyor. blade olan birkaç mm daha alçak yani yükseklik olarak. sıvı soğutucu kullanıyorsan özelliğe bakmadan ucuz olanı al. büyük bir hava soğutucun varsa fiyat gözetmeden alçak olan blade al. soğutucuya temas etme riski azalır
kule tipim var hangisini almalıyım şimdi anlamadım.birisi düşük profil diğeri yüksek profil. düşük profil olan büyük hava soğutucular ile daha uyumlu oluyor. blade olan birkaç mm daha alçak yani yükseklik olarak. sıvı soğutucu kullanıyorsan ucuz olanı al. büyük bir hava soğutucun varsa alçak olan blade al. soğutucuya temas etme riski azalır
Mesaj otomatik birleştirildi:
blade olanı al. düşük profilli. kule tipi ile diğerine göre daha uyumlu olacaktır.kule tipim var hangisini almalıyım şimdi anlamadım.
hocam ramler aynı sadece dış kasa farklı hangisinin görünüşünü beğendiyseniz onu alın fiyatlarda aynı sayılır zatenBU İKİ ÜRÜNÜN ARASINDAKİ FARK NEDİR ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ HANGİSİNİ ALMALIYIM AMD RYZEN 5 7500F İÇİN
Alıntıyı görüntüle
2 fanlı kule tipi soğutucu kullanmıyorsanız alttakini alıp geçin.BU İKİ ÜRÜNÜN ARASINDAKİ FARK NEDİR ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ HANGİSİNİ ALMALIYIM AMD RYZEN 5 7500F İÇİN
Alıntıyı görüntüle