Mr. Bean
80+
Dediğim Gibi Sıfır Alınması Gerekiyorsa 7700 XT İdeal Bir Tercihtir .Benimde demek istediğm 4060ın o kadar paraya değmeyeceği.
Dediğim Gibi Sıfır Alınması Gerekiyorsa 7700 XT İdeal Bir Tercihtir .Benimde demek istediğm 4060ın o kadar paraya değmeyeceği.
Amd işlemci severim kullanıyorumda zaten ama ekran kartına alışamadım. Ben senelerce nvidia kullandım ona aşinayım bencede bu paralara 4060 alınmaz ama 4060 gibi yeni nesil nvidia muadili yok. Hem yeni nesil olsun hem benim işlemciyle senkronize çalışsın istiyorum hep bi darbogaz yaşadım. Artık darbogazın d sini duymak gormek istemiyorum o yüzden yaniRTX 4060'a o parayı vermek enayilik hocam kusura bakma ama bütçen böyle düşükken bir de gidip Pro ART falan bakmışsın olmaz böyle.
Bu kartı al taş gibi bu da sorun çıkarmaz kesinlikle : https://www.akakce.com/ekran-karti/...bqMNGC8IUF4ktCY1Z_PXr826WUQYhdHxoCPsIQAvD_BwE
Hatta bana sorarsan RTX 4060'a bu fiyat bile saçma, 10K'ya RX 7600 veya ikinci el RX 6900 XT varken saçma ama NVIDIA istemişsin o yüzden onları atmadım.
Peki bu 2 fanlı galax mı daha iyi olur gigabyte eagle mıAlıntıyı görüntüle
Bu modeli 1 yıl kadar kullandım hiç bir oyunda 60 dereceyi görmedi
Diablo 4 2k orta seviye ayarlar
Alıntıyı görüntüle
ikiside aynı soğutma performansına sahipPeki bu 2 fanlı galax mı daha iyi olur gigabyte eagle mı
etkili ama fanların boyu 8cm galax fanları 10.2 cm birde soğutma bloğu gigabyte ince uzun galax kalın kısa ama soğutma performansı aynıGigabyteın 3. Fanı etkisiz yani
Büyük ihtimal satmam gibi geliyor ama neden etiketi yokki başka anlaşılma yolu falan yokmugalax tek kusurunu söylemem gerekirse garanti etiketi olmuyor buyüzdende satarken biraz zorlanabilirsin içinin açılıp açılmadığı konusunda karşı tarafı ikna etmek biraz zor olabiliyor onun dışında zaten 2 yıl birebir değişim garantiside var .
Mesaj otomatik birleştirildi:
etkili ama fanların boyu 8cm galax fanları 10.2 cm birde soğutma bloğu gigabyte ince uzun galax kalın kısa ama soğutma performansı aynı
galax özgü bişey 4080 ve 4070 ti modellerinide kullandım onlardada yoktuBüyük ihtimal satmam gibi geliyor ama neden etiketi yokki başka anlaşılma yolu falan yokmu
Garipmiş şimdi bi kafam karıştı tam kararı veriyo gibiydim şimdi yine bi kararsızlığa düştüm. Peki asus pro art sogutması nasıldır ikisindende iyi olur mugalax özgü bişey 4080 ve 4070 ti modellerinide kullandım onlardada yoktu
4060 alınmaz 7700xt alBüyük ihtimal satmam gibi geliyor ama neden etiketi yokki başka anlaşılma yolu falan yokmu
rtx 4060 serisi çok ısınan bir kart olmadığı için gigabyte windforce dışındaki hiç bir modelde çok yüksek sıcaklık göremezsin heleki asusta asla göremezsin.Garipmiş şimdi bi kafam karıştı tam kararı veriyo gibiydim şimdi yine bi kararsızlığa düştüm. Peki asus pro art sogutması nasıldır ikisindende iyi olur mu