Neler Yeni

Yardım Hangi RTX 4060 Modelini Almalıyım ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Hakanbey
1736189110828.png

Bu modeli 1 yıl kadar kullandım hiç bir oyunda 60 dereceyi görmedi

Diablo 4 2k orta seviye ayarlar

1736189572234.jpeg

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
RTX 4060'a o parayı vermek enayilik hocam kusura bakma ama bütçen böyle düşükken bir de gidip Pro ART falan bakmışsın olmaz böyle.
Bu kartı al taş gibi bu da sorun çıkarmaz kesinlikle : https://www.akakce.com/ekran-karti/...bqMNGC8IUF4ktCY1Z_PXr826WUQYhdHxoCPsIQAvD_BwE
Hatta bana sorarsan RTX 4060'a bu fiyat bile saçma, 10K'ya RX 7600 veya ikinci el RX 6900 XT varken saçma ama NVIDIA istemişsin o yüzden onları atmadım.
Amd işlemci severim kullanıyorumda zaten ama ekran kartına alışamadım. Ben senelerce nvidia kullandım ona aşinayım bencede bu paralara 4060 alınmaz ama 4060 gibi yeni nesil nvidia muadili yok. Hem yeni nesil olsun hem benim işlemciyle senkronize çalışsın istiyorum hep bi darbogaz yaşadım. Artık darbogazın d sini duymak gormek istemiyorum o yüzden yani

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Hakanbey
galax tek kusurunu söylemem gerekirse garanti etiketi olmuyor buyüzdende satarken biraz zorlanabilirsin içinin açılıp açılmadığı konusunda karşı tarafı ikna etmek biraz zor olabiliyor onun dışında zaten 2 yıl birebir değişim garantiside var .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigabyteın 3. Fanı etkisiz yani
etkili ama fanların boyu 8cm galax fanları 10.2 cm birde soğutma bloğu gigabyte ince uzun galax kalın kısa ama soğutma performansı aynı

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
galax tek kusurunu söylemem gerekirse garanti etiketi olmuyor buyüzdende satarken biraz zorlanabilirsin içinin açılıp açılmadığı konusunda karşı tarafı ikna etmek biraz zor olabiliyor onun dışında zaten 2 yıl birebir değişim garantiside var .
Mesaj otomatik birleştirildi:

etkili ama fanların boyu 8cm galax fanları 10.2 cm birde soğutma bloğu gigabyte ince uzun galax kalın kısa ama soğutma performansı aynı
Büyük ihtimal satmam gibi geliyor ama neden etiketi yokki başka anlaşılma yolu falan yokmu

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
galax özgü bişey 4080 ve 4070 ti modellerinide kullandım onlardada yoktu :)
Garipmiş şimdi bi kafam karıştı tam kararı veriyo gibiydim şimdi yine bi kararsızlığa düştüm. Peki asus pro art sogutması nasıldır ikisindende iyi olur mu

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Hakanbey
Garipmiş şimdi bi kafam karıştı tam kararı veriyo gibiydim şimdi yine bi kararsızlığa düştüm. Peki asus pro art sogutması nasıldır ikisindende iyi olur mu
rtx 4060 serisi çok ısınan bir kart olmadığı için gigabyte windforce dışındaki hiç bir modelde çok yüksek sıcaklık göremezsin heleki asusta asla göremezsin.

Top Bottom