Neler Yeni

5600 3060Ti performanstan memnun değilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Soykan Soycan
2 yıl önce almıştım sistemi. Ekran kartında coil whine var diye undervolt yapıp testlerini yaptığım zaman FPS açısından herhangi bir düşüş yaşamadım. İşlemciyi stok soğutucu ile kullandığım için yine uv işlemini yaptım -0.15 voltaj düşürüp 4 Ghz'ye sabitlemiştim. Monitörüm ise ViewSonic VX2428j 180 Hz. Oyunlarda G-SYNC açıkken bile yüksek FPS alırken kasma hissi yaşıyorum. Genel olarak FPS olarak pek bir sıkıntım yok ama oyunlar akıcı gelmiyor ve CS oyununda FPS çok dalgalanıyor. Lol oynarken Vsync açıp 180 FPS'e sabitleyince daha akıcı oluyor ama Vsync kapatıp 200 fpse sabitleyince oyun o kadar akıcı gelmiyor. Bu gibi sorunları nasıl çözebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Demirtaş
Merhaba Geforce Experience Uygulaması Mevcutsa Son Güncellemelerinizi Yapıp Uygulamayı Silin Ek Olarak Monitörünüzün Modlarını Kontrol Edin Bazı Monitörlerde Modlara Göre Özel Hassasiyetler Olur Bunlarda Hissiyat Veriyor Olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Soykan Soycan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba Geforce Experience Uygulaması Mevcutsa Son Güncellemelerinizi Yapıp Uygulamayı Silin Ek Olarak Monitörünüzün Modlarını Kontrol Edin Bazı Monitörlerde Modlara Göre Özel Hassasiyetler Olur Bunlarda Hissiyat Veriyor Olabilir
Dediğiniz olayı anladım ama son güncellemelerin öncesinde de vardı bu durum. Monitörü de 2 ay önce aldım diğer monitörde de vardı sorun. G-SYNC açınca akıcı olmasını bekliyorum ama yine takılıyomuş hissi veriyor yüksek FPS'de.

Top Bottom