Cheazy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Mehmet Dereli
5850 TL verip daha önce ticaretimizin döndüğü birinden ekran kartı aldım. Amacım piyasada ki AA oyunları (hikayeli) oynamak. Valorantta 400-500 FPS leri görüp dehşete düşmek. Bir de uzun zamandır başlamak istediğim beatmaker, prodüktörlük işine atılmak. Bütçeme göre diğer kartlar asırlıktı. 2070 geliyordu o paraya ne kutu var ne bir şeyi belli. Aldığım kartta satıcı cw fan sesi gibi sorunlarına hatasız diye cevap verdi. Kutusu var içi açılmamış asus marka nurtopu gibi bir kart. Üstelik PSU'm 500w bir cooler master bunada yetiyor. Nvidia alsaydım ne mi olurdu? Kocaeli'den İstanbul'un en ücra köşelerine İstanbul Sefiri gibi gezerdim. Perişan olup keşke AMD alaydımda bu dertlerle uğraşmayaydım derdim herhalde. Ben mantıklı bir alış veriş olduğunu düşünüyorum. Sizler neler düşünüyorsunuz? 2021'de atılan videoda DLSS yok falan diyor adam AMD'de nvidia da var 3060-3060ti kıyaslamasında AMD'nin FSR özelliği o zamanlar yok muydu? Adullah abinin kanalda gördüğüm bi videoda desteklediği oyunlarda FPS arşa çıkıyor. Yazılım muhabbetlerine de 6000 serisi son verdiler diyorlarda elime 20-25 tane RX 470, 7-8 tane RX 570 geçmiştir çeşit çeşit marka marka 1 galax2060 1 gb lık mı dersiniz 256 mb mi 512 mb mi hd6850 ler 70 ler inanın birinde ne arıza ne yazılım hatası yaşadım ama yaşayan bunca insan varken sorun sorayım dedim. Daha geçen biri AMD aldım çok sıkıntılı bremın yazılım çöp alma diyordu. Yorumlarınız nelerdir?