poco x6 pro yd alıp kaydettirebilisiniz yada temiz 2.el alabilirsinizOyun için telefon alıcam 50 dereceyi geçmesini istemem gt 2 düşünüyorum ama aşşırı ısınıyor diyorlar çok kararsızım Samsung istemem çünki oyun telefonu istiyorum poco gibi. (16000 geçemem en fazla 16500)
reis ben bunu anlamıyorum aldıktan sonra nereye kaydettiricezpoco x6 pro yd alıp kaydettirebilisiniz yada temiz 2.el alabilirsiniz
2.el almak istemiyorum çünki telefon yavaşlamış oluyor genelikle öyle satıyorlar veya bir sıkıntısı oluyor yurt dışıda ımei 35k dı en son yani sıfur istiyorum zaten pubg sabit 60 fps genisihin impact gibi oyunlar 45 ve üstü fps versin yeterpoco x6 pro yd alıp kaydettirebilisiniz yada temiz 2.el alabilirsiniz
imei kaydettiricenreis ben bunu anlamıyorum aldıktan sonra nereye kaydettiricez
x6 pro lara direnç imei atıyorlar ve sıfır oluyor onlar sadece yd den geliyorlar ve illegal şekilde kayıt ettiriliyor fakat bir sorun olmuyor2.el almak istemiyorum çünki telefon yavaşlamış oluyor genelikle öyle satıyorlar veya bir sıkıntısı oluyor yurt dışıda ımei 35k dı en son yani sıfur istiyorum zaten pubg sabit 60 fps genisihin impact gibi oyunlar 45 ve üstü fps versin yeter
Poco X7 serisi geliyor 9 Ocak'ta onu bekleyebilirsin.Oyun için telefon alıcam 50 dereceyi geçmesini istemem gt 2 düşünüyorum ama aşşırı ısınıyor diyorlar çok kararsızım Samsung istemem çünki oyun telefonu istiyorum poco gibi. (16000 geçemem en fazla 16500)
ben direnç imei atmasına karşıyım telefona zarar veriyorlar resmen en ideali yd iphone 13 alması bence 8 ay kullanır 4 ay 8plusu yanında taşırimei kaydettiricen
Mesaj otomatik birleştirildi:
x6 pro lara direnç imei atıyorlar ve sıfır oluyor onlar sadece yd den geliyorlar ve illegal şekilde kayıt ettiriliyor fakat bir sorun olmuyor
oyun telefonu diyor hem o zaman poco yuda öyle kullanır ve son söylenenlere göre 8 ay olayı bitiyor artık sadece 4 ay olucakben direnç imei atmasına karşıyım telefona zarar veriyorlar resmen en ideali yd iphone 13 alması bence 8 ay kullanır 4 ay 8plusu yanında taşır
8 ay olayı bitmedi ve onunla alakalı bir açıklama duymadım hala 8 ay kullanıyoruz bende yd 16 pro max varoyun telefonu diyor hem o zaman poco yuda öyle kullanır ve son söylenenlere göre 8 ay olayı bitiyor artık sadece 4 ay olucak
onu 4 aya indiricekler diye bir söylenti var ki devlet bunu yapabilir o yüzden riske gerek yok üstelik 13 oyun telefonuda değil8 ay olayı bitmedi ve onunla alakalı bir açıklama duymadım hala 8 ay kullanıyoruz bende yd 16 pro max var
Dediğiniz gibi bu bir söylenti ama ben yd taraftarıyım daha ucuz ama 2 telefon taşıma derdi falan varonu 4 aya indiricekler diye bir söylenti var ki devlet bunu yapabilir o yüzden riske gerek yok üstelik 13 oyun telefonuda değil
onun yerine direnç imei attırabilir zaten arkadaş oyun telefonu arıyor iphone 13 ona göre değilDediğiniz gibi bu bir söylenti ama ben yd taraftarıyım daha ucuz ama 2 telefon taşıma derdi falan var
Mesela ücreti ne kadar bide buralarda bunu yapacak insan yok ben bartında köyde yaşıyorum bide devlet artık sahte imeileri bulup kapatırıodu başımın ağrımasını istemiyorum büyük ihtimalle realme gt2 pro alıcam pubg 90 fps verebiliyor genisihin impact 50-60 fps benim için yeterli (İPhone telefon asla düşünüyorum bana göre para tuzağı)imei kaydettiricen
Mesaj otomatik birleştirildi:
x6 pro lara direnç imei atıyorlar ve sıfır oluyor onlar sadece yd den geliyorlar ve illegal şekilde kayıt ettiriliyor fakat bir sorun olmuyor