Neler Yeni

Yardım Multimedyalı Bilek destekli KLAVYE ÖNERİSİ ACİL !

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,133
İsim
.
niye bilmiyorum ama klavyeler uçmuş. tam istediğim bi tip sadece logitech var onuda almayin diyolar..
Almayın diyorlarsa alma kral bende almadım kıy paraya adam akıllı birşeyler yada alma.

Bu mekanik değil ama gerçekten kaliteli bir klavye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
Almayın diyorlarsa alma kral bende almadım kıy paraya adam akıllı birşeyler yada alma.

Bu mekanik değil ama gerçekten kaliteli bir klavye.
1736256504875.png

kral sence hangisinden almak mantıklı :D şok mu n11 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
Ben şahsen Gencerden Alırdım.
Sen iyice araştırdınmı alacakmısın ?
şefim valla asusa güveniyorum monitör ve ekran kartı olarak onu kullanıyorum şuana dek asustan yana bişi görmedim
(farem logitech ondan yana da görmedim ama şikayet çok o klavyeye)

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Şan Özşaho
Alıntıyı görüntüle

kral sence hangisinden almak mantıklı :D şok mu n11 mi
TBu klavyede tuşların çok net gözükmediğine dair şikayetler vardı sanırım, ben olsam şuna bir bakardım

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Osman
Yapılan önermelerden yola çıkarak bütçenin 2k olduğunu var sayıyorum. Sırf multimedya tuşları var diye membran klavyelere o paraları vermek gerçekten yazık olur. Klasikleşecektir ama o bantta F75'e kafa tutacak ürün hala yok.

gaminggen'de hala enfes fiyatlara Akko ürünleri var. Epomaker Aula almak istemiyorsanız düşünebileceğiniz ürünler mevcut. Baş ağrıtmaz.

Fakat hala multimedya tuşlarına ve membrana yönelik tercihiniz varsa yarı fiyata Claw spectrum k1 alın hevesiniz kırılsın 💀

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
Yapılan önermelerden yola çıkarak bütçenin 2k olduğunu var sayıyorum. Sırf multimedya tuşları var diye membran klavyelere o paraları vermek gerçekten yazık olur. Klasikleşecektir ama o bantta F75'e kafa tutacak ürün hala yok.

gaminggen'de hala enfes fiyatlara Akko ürünleri var. Epomaker Aula almak istemiyorsanız düşünebileceğiniz ürünler mevcut. Baş ağrıtmaz.

Fakat hala multimedya tuşlarına ve membrana yönelik tercihiniz varsa yarı fiyata Claw spectrum k1 alın hevesiniz kırılsın 💀
Hocam açıklamalı anlatımından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum genel olarak hep bildiğim yaygın isimler işte asus msi gigabyte rampage everest logitech gamepower tarzında olduğu için hep onları filtreleyerek bakıyodum, herkes bi öneride bulunuyor ilk defa gördüğüm ama tabii ki benim cahilliğimden ayrı yıllardır bu sektörde olan çok isim ortaya çıkmış. Ben biraz daha bana o garantiyi vericek popüler isimlere bakıyodum sen bu işi bi tık daha bilen birisin ben böyle çok epomaker aula bu telafuzunu bile yapmakta zorlandığım isimlerin ne anlama geldiğini dahi bilmiyorum. ama aradığım tipler dediğim gibi oyun oynarken veya bişi yaparken şarkıyı değiştirmeye ayrı bir tuş. (F5-F6 Gibi tuşlara atama yapmayı bilmediğim ve o tuşlara oyunda atanabilecek başka özellikler çıkarsa diye karışır telaşımdan dolayı hiç o topa girmeyeyim diye ayrıyetten multimedya tuşları arayışımdan) Hem bilek desteği hem multimedya tuşuydu işte geri dönüş hızı falan beni tatmin edicek seviyede bi klavye arıyorum tam 1 haftadır..

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Heisenberg

Gurkanpiro

80+ Platinum
switch li almak en mantıklısı membran klavyelere bu para bayılmayın derım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR