Neler Yeni

🟠 2 FAST FOOD DEVİ TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,143
İsim
Burak Karadağ

Yum! Brands, firmanın standartları karşılayamaması nedeniyle Türkiye'deki tüm KFC ve Pizza Hut restoranlarının sahibi ve işletmecisi ile franchise anlaşmasını feshettiğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada "Fesih, Türkiye'deki 283 KFC ve 254 Pizza Hut restoranını etkiliyor ve Yum! Brands, bu restoranların kapanmasını bekliyor" ifadeleri yer aldı.​

"BİRKAÇ AY BOYUNCA SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞTIK"

1736334563373.png

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Maliyetten kısmak için çakallık yapmışlardır. Elin adamı da bunu kabul etmedi haliyle.

asko56

80+ Silver
çok kötü oldu diger burger a ait olan popyes de fiyatlar 2 ye katlar rekabeti olmayacak

CharlesPolat

80+ Bronze

Yum! Brands, firmanın standartları karşılayamaması nedeniyle Türkiye'deki tüm KFC ve Pizza Hut restoranlarının sahibi ve işletmecisi ile franchise anlaşmasını feshettiğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada "Fesih, Türkiye'deki 283 KFC ve 254 Pizza Hut restoranını etkiliyor ve Yum! Brands, bu restoranların kapanmasını bekliyor" ifadeleri yer aldı.​

"BİRKAÇ AY BOYUNCA SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞTIK"
Tüh ya nasıl olur kfc yiyemeyecek miyim

1736335349664.png

Reyconjeff

80+ Bronze
KFC eski kalitesi yok olmuştu zaten.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
etten pahalıya tavuk satarlarsa bu olur hayatımda iki restoranaada hiç ditmedim ama önlerinden gereçrken hep yiyenlerin enai olduğunu düşündüm fiyatları özellikle kfc nin aşırı pahalıydı

Burak_K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Kaygusuz
daha dün aldım çıtır toplar çıtır değil karton tadı geliyordu. hamburgerin içi boştu kupkuru ekmek yedim. pepsiyi severim ama pepsinin bile tadı kötüydü ya. ben yanında farklı soslar bekliyordum ketçap mayonez geldi tatları da tavuklarla uyumlu değildi fazla ekşiydi. ne zaman fastfood yesem pişman oluyorum ya :cautious:

Top Bottom