Neler Yeni

🟠 2 FAST FOOD DEVİ TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Klavye
daha dün aldım çıtır toplar çıtır değil karton tadı geliyordu. hamburgerin içi boştu kupkuru ekmek yedim. pepsiyi severim ama pepsinin bile tadı kötüydü ya. ben yanında farklı soslar bekliyordum ketçap mayonez geldi tatları da tavuklarla uyumlu değildi fazla ekşiydi. ne zaman fastfood yesem pişman oluyorum ya :cautious:
etten pahalıya tavuk satarlarsa bu olur hayatımda iki restoranaada hiç ditmedim ama önlerinden gereçrken hep yiyenlerin enai olduğunu düşündüm fiyatları özellikle kfc nin aşırı pahalıydı
Sadece arbysı seviyorum ya sanırım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,041
İsim
göksel yurtcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,140
İsim
Burak Karadağ
Sadece arbysı seviyorum ya sanırım
En son Arbys'in ürünlerinde dana eti diye tavuk eti çıkmıştı. Hile yaptılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha dün aldım çıtır toplar çıtır değil karton tadı geliyordu. hamburgerin içi boştu kupkuru ekmek yedim. pepsiyi severim ama pepsinin bile tadı kötüydü ya. ben yanında farklı soslar bekliyordum ketçap mayonez geldi tatları da tavuklarla uyumlu değildi fazla ekşiydi. ne zaman fastfood yesem pişman oluyorum ya :cautious:
Verdikleri içeceklerin zaten yarısı suya karıştırılmış içecekler

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Klavye
En son Arbys'in ürünlerinde dana eti diye tavuk eti çıkmıştı. Hile yaptılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verdikleri içeceklerin zaten yarısı suya karıştırılmış içecekler
Harbi en son 1 ay önce yemiştim pepsilerin sudan farkı yoktu

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tuğra Yıldız

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Emre Şanda

Yum! Brands, firmanın standartları karşılayamaması nedeniyle Türkiye'deki tüm KFC ve Pizza Hut restoranlarının sahibi ve işletmecisi ile franchise anlaşmasını feshettiğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada "Fesih, Türkiye'deki 283 KFC ve 254 Pizza Hut restoranını etkiliyor ve Yum! Brands, bu restoranların kapanmasını bekliyor" ifadeleri yer aldı.​

"BİRKAÇ AY BOYUNCA SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞTIK"

Alıntıyı görüntüle
Ülkemizde bir denetim mekanizması ve ahlakı olmadığı için bence bütün fast food zincirleri kapansın. Ölmüş eşek etinden tavuk dönere devam.

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Burak Taşdemir
Görsellerdeki ürünle var olan ürün arasındaki fark git gide arttıkça maliyeti daha da düşürecek bir yol bulamamışlardır.

EsdeathSama

80+ Bronze
KFC'yi seviyordum üzücü oldu, her hafta mutlaka 3 4 kez ya eve sipariş eder ya da avmde yerdik. En çok da patates yiyemeyeceğime üzüldüm, tadı tuzu herşeyi çok iyiydi :/ o kalitede bir patates başka zincir restoranda yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,140
İsim
Burak Karadağ
KFC'yi seviyordum üzücü oldu, her hafta mutlaka 3 4 kez ya eve sipariş eder ya da avmde yerdik. En çok da patates yiyemeyeceğime üzüldüm, tadı tuzu herşeyi çok iyiydi :/ o kalitede bir patates başka zincir restoranda yok.
Beyaz lahanalı salatası?_

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Emre Şanda
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular