Neler Yeni

1 SAATE VATAN BİLGİSAYARDAN BİLGİSAYAR ALACAM FİYAT PERFORMANS PC ÖNERİRMİSİNİZ

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Arda Akel
kartın fiyatı (MSRP) 20k dan 25k ya çıkıyor KARDEŞİM. türkiyeden almak isterse her türlü daha pahalı olacaktır Kardeşim. az mantık yahu.
Ne yerseniz yiyin be bana ne. Ne diye münakaşaya giriyorum ki ben zaten sizinle?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Ne yerseniz yiyin be bana ne. Ne diye münakaşaya giriyorum ki ben zaten sizinle?
soru soruyorsunuz cevap veriyorum ne diye münakaşaya giriyorum diyorsunuz. yani bana şunun cevabını vermenizi istiyorum, kartı almanyadan getirtmek daha ucuz olur mu olmazmı türkiyedeki olası yüksek fiyatlara göre?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 50 bilemedin 55 bin arasına DDR5 5070'li sistem rahat alınır ilk çıkışında yada belli bir süre sonra.

Hummels

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alper Çiftci
AÇIKCASI 25 YAŞINDAYIM ŞU YAŞIMA KADAR ÇOK HEVES ETİM GÜZEL BİR BİLGİSARAY TOPLAMAYA 2 YILIDIR SÜREKLİ ERTELİYORUM SÜREKLİ GEREKSİZ ŞEYLERE HARCAMA YAPTIM ARTIK HEMEN ALMAK İSTİYORUM
Hocam senelerdir deli gibi bilgisayar bakıp yaklaşık 2 ay önce İtopya üzerinden satın aldım. Arkadaşlar sanki sadece Vatan kötü gibi konuşmuş ama ben İtopya ile de sıkıntı yaşadım. Çok fazla kötü yorum alan güvenilmez bir firma değilse fark edeceğini düşünmüyorum. Hayırlı olsun :)

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Arda Akel
soru soruyorsunuz cevap veriyorum ne diye münakaşaya giriyorum diyorsunuz. yani bana şunun cevabını vermenizi istiyorum, kartı almanyadan getirtmek daha ucuz olur mu olmazmı türkiyedeki olası yüksek fiyatlara göre?

Bu arada 50 bilemedin 55 bin arasına DDR5 5070'li sistem rahat alınır ilk çıkışında yada belli bir süre sonra.
Ben de diyorum ki BENCE GELMEZ yine yeni yürürlüğe giren kargolama ve gümrük kuralları yüzünden diyorum Allah'ım ya. Gramına, kilogramına kadar, alınan ürünün sayısına vesaire kadar BEDAVA/ÜCRETSİZ KARGO diye yazsa bile 5 ila 10 EURO arası yazıyor devlet sana otomatikman. Ücretsiz kargo devri bitti diyorum yurt dışından gelen ürünler için. Ondan başka bir de gümrük fiyatları da çok değişken ve zam gelmiş gibi olacak diyorum.

Kapiş?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
TAHMİNİ NE ZAMANA GELİR 5000 SERİLERİ

AÇIKCASI 25 YAŞINDAYIM ŞU YAŞIMA KADAR ÇOK HEVES ETİM GÜZEL BİR BİLGİSARAY TOPLAMAYA 2 YILIDIR SÜREKLİ ERTELİYORUM SÜREKLİ GEREKSİZ ŞEYLERE HARCAMA YAPTIM ARTIK HEMEN ALMAK İSTİYORUM
hevesi anlıyoz ama sabretmen lazım daha iyi birşeyler alırsın

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,157
İsim
Lokman Doğan
Top Bottom