Neler Yeni

Sosyal Medya'da İsrail yanlısı yorumlar yapmak hukuksal bir sorun çıkarır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Joe
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde buna benzer siyonizm üzerinden fanboyluk yaparken Filistin yandaşları tarafından linç ediliyorum ama bana nedense sökmüyor. Kısacası koymuyor şuan da mesela burada da aynı linçleri yesem yeniden bana koymaz. Sadete gelecek olursam hakkımda CİMER'e şikayet giderse, ki gidip gitmediğini bilmiyorum. Genelde bu üçüncü şahıslar EGM'yi, İçişleri veya Dışişleri Bakanlığını ekstra olarakta Beştepe'yi Cumhurbaşkanını falan etiketliyorlar yorumumu yanıtlayıp benden bahsedip. Gerisini siz anladınız zaten. Son olarak, Güvenlik Soruşturması/Arşiv Araştırmasında sorun yaşar mıyım? Memuriyet'e Masabaşı/Hizmetli/Düz Memur olarak atandıktan sonra EKPSS ile. EKPSS konusu ise Zihinsel/Ruhsal ve Duygusal engel türlerim olmakla beraber teşhisler olarakta Hafif Mental Retardasyon üzerinden engelli raporumu yenilemeyi deneyeceğim yakın bir zaman diliminde. Şuan da mevcut iki raporumun da süreleri doldu. Yenilememdeki ana amaçta zaten ÖTV muafiyeti/Evde Bakım Aylığı için. Velimin adıma başvurup alacağı. Zaten yakın zamanlarda da adıma açılan vesayet davasını Sulh Hukuk Mahkemesi Aile Mahkemesine taşıdı. Velayet adı altında bu yüzden de YSK benden oy çalmak istese de sittin sene çalamayacaklar. Herneyse, şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,679
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Sürekli olarak bu faaliyeti devam ettirirsen bir yerden sonra üstüne yapışabilir. İleride resmi olarak bahsedilmese bile arka planda sorun çıkarabilir. Hiç bulaşmaman en iyisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Joe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekstra olarak, sokak röportajında seçimlerle ilgili konuştum. Muhabir çevirince kime oy vereceksin dediğinde hiç tereddüt etmeden İmamoğlu demiştim. Muhabir işle ilgili soru falan sorunca da emekliler aklımızla alay ediyor deyip geçirdim.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Salih ÇARDAK
3-5 ergen yetme ile klavye dövüşü yaptığında kimse seni takmaz, ayrıca fikirlerinin bu kadar kıymetli olduğunu düşünme. 😊 İstediğin tarafın fanboyluğuna devam

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,874
İsim
Selim
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde buna benzer siyonizm üzerinden fanboyluk yaparken Filistin yandaşları tarafından linç ediliyorum ama bana nedense sökmüyor. Kısacası koymuyor şuan da mesela burada da aynı linçleri yesem yeniden bana koymaz. Sadete gelecek olursam hakkımda CİMER'e şikayet giderse, ki gidip gitmediğini bilmiyorum. Genelde bu üçüncü şahıslar EGM'yi, İçişleri veya Dışişleri Bakanlığını ekstra olarakta Beştepe'yi Cumhurbaşkanını falan etiketliyorlar yorumumu yanıtlayıp benden bahsedip. Gerisini siz anladınız zaten. Son olarak, Güvenlik Soruşturması/Arşiv Araştırmasında sorun yaşar mıyım? Memuriyet'e Masabaşı/Hizmetli/Düz Memur olarak atandıktan sonra EKPSS ile. EKPSS konusu ise Zihinsel/Ruhsal ve Duygusal engel türlerim olmakla beraber teşhisler olarakta Hafif Mental Retardasyon üzerinden engelli raporumu yenilemeyi deneyeceğim yakın bir zaman diliminde. Şuan da mevcut iki raporumun da süreleri doldu. Yenilememdeki ana amaçta zaten ÖTV muafiyeti/Evde Bakım Aylığı için. Velimin adıma başvurup alacağı. Zaten yakın zamanlarda da adıma açılan vesayet davasını Sulh Hukuk Mahkemesi Aile Mahkemesine taşıdı. Velayet adı altında bu yüzden de YSK benden oy çalmak istese de sittin sene çalamayacaklar. Herneyse, şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Küfür, hakaret ve kitleleri yasadışı olarak bir alana toplanması için yazışma yoksa sorun olmaz fikirlerini saygı içersinde dile getiriyorsun suç teşkil etmez ama yukarda saydıklarımdan birini bile yaparsan kara listeye girersin kayıtlar sunucularda duruyor keyiflerini ne zaman isterlerse o zaman çağırırlar siciline işlenir para cezası alır serbest kalırsın ama bu ne zaman olacağı belli değil şimdi de olabilir mesleğe başladığın zaman da olabilir 🤷

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Joe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım çıkartır.
Ben de korkan göz/surat var mı bir bak bakayım. Ben Akran Zorbalığı geçirmiş adamım lisede.

Screenshot_20250108-191805_Drive.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

halkı kin ve düşmanlığa tahrikten falan sicile girerse uğraşırsın memur olacaksan böyle toplara girme
İnfaz tamamlanırsa belirli bir süre sonra sicil affı mümkün mü? Avukat masrafları için ise adli yardımdan faydalanmak.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ege
Hocam tek sorun sicile işlemesi ki sorun olcağını sanmıyorum eğer birisi şikayet etmezse. Görüyoruz internette muhabirler, blog yazarları falan da sallıyor direk şahsi olarak. Sonuç olarak seni şikayet ettiklerinde muhtelemen sorun yaratabilir. Çünkü bizim devletimiz Filistin'in yanında.

Ben de korkan göz/surat var mı bir bak bakayım. Ben Akran Zorbalığı geçirmiş adamım lisede.

Alıntıyı görüntüle

İnfaz tamamlanırsa belirli bir süre sonra sicil affı mümkün mü? Avukat masrafları için ise adli yardımdan faydalanmak.
Bu varsa sorun çıkmaz ama belki deli hastanesine yatırırlar seni :D (şaka)

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Joe
Hocam tek sorun sicile işlemesi ki sorun olcağını sanmıyorum eğer birisi şikayet etmezse. Görüyoruz internette muhabirler, blog yazarları falan da sallıyor direk şahsi olarak. Sonuç olarak seni şikayet ettiklerinde muhtelemen sorun yaratabilir. Çünkü bizim devletimiz Filistin'in yanında.
Yapılan ticaretler bu işin neresinde? Limanlardan falan.

Top Bottom