Aynen öyle bu arada özele baksana kral 2 sohbet edekOnlar bitmez bir türlü boşver biz çiğköfte'den devam
Aynen öyle bu arada özele baksana kral 2 sohbet edekOnlar bitmez bir türlü boşver biz çiğköfte'den devam
Değer 30 gramlar 40-50 TL'ye satılıyor. Yiyince söylerim tadını.değer mi çikolata 40 TL'ye geliyo
310-150 zaten 160 da ayranlı menü almışsın sen. Ayransız olan 20 TL daha ucuz.Alıntıyı görüntüle
310-150=160 yapıyor bende nedense ,yarın deneyebilirim ama
Reis ye artık şunu ona göre alacağım.Değer 30 gramlar 40-50 TL'ye satılıyor. Yiyince söylerim tadını.
Mesaj otomatik birleştirildi:
310-150 zaten 160 da ayranlı menü almışsın sen. Ayransız olan 20 TL daha ucuz.
Yedim kral. 140 TL'ye hem dürüm hem de Dubai çikolatası geldiğini düşünürsek güzel alınabilir. Tadı fena değil ama indirim olmasa 150 TL bunu almak yerine 3-4 dilim baklava alırdım.Reis ye artık şunu ona göre alacağım.
neye benziyo tadıBirazdan bakınca yazarım
Çok benzetecek bir şey yok. Fıstık ezmeli çikolata gibi düşün sadece kadayıf ve tahin eklenmiş hali.neye benziyo tadı
Aynen kahvemsi bir tat var çok fazla geliyor, tahin çok fazla galiba. Büyük ihtimal daha iyi bir sürü marka vardır ama 300-400 bayılmaktan iyidir.Tadı güzel değil ya iç harcı çok azdı bana göre
200'e gelir bir şeyler eklersinAlıntıyı görüntüle
yapacakları işe sı...yim ulan 500 metre ileride minimum 349tl çok iyi
trendyoldan donanım banı yedim bende aynı sebeptençok fazla alt limitsiz 150 tl lik kod kullandım sonra banladılar