Neler Yeni

🔥İndirim Doritos'lu Ultra Mega Dürüm + Guloci Dubai Çikolatası (95gr) 140,00 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Doğukan
minimum altına düşüyor mu ki sipariş geçince? bildigim kadarıyla düşmüyodu

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hocam bu yarın teslimat olayı sıkıntı çıkartıyor mu yani yarın akşama sipariş etsem olur mu?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,427
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Hocam onu nasıl başardın :D
Trendyol'da altlimitsiz kod var mı :/
Yapabildiğim bir bug vardı Samsung telefonda çalışıyordu Apple'a geçtim çalışmıyor şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yemeksepeti
''sepette150'' kodu ile Komagene'de 275 TL ve üzeri 150 TL indirim var. Son güncellemeyle Dubai çikolatası da eklenmiş ve fiyatı 175 TL. Dediğim gibi bir menü yaparsanız toplam 140 TL'ye geliyor. Dediğim marka indirimli olarak Bim'de en son 125 TL'ye satılıyordu. Bence bu fiyata çok iyi. Başka bir şey de alabilirsiniz elbette.
Ayrıca ''sepette150'' kodu Maydonoz Döner'de 350 TL üzeri 150, Burger King'de ise 500 TL üzeri 150 indirim sağlıyor.

Alıntıyı görüntüle
Suşili çiğköfte söyleyerek aldım dubai çikolatasını biraz marjinal oldum galiba suşiyi denemek için aldım tutma çubuğu dahi yollamışlar güzel duruyor

FurkanIIy

80+ Bronze
Banlanmamış olsam kullanırdım. 8 farklı hesapta 150 TL alt limitsiz kupon kullandığım için özür dilerim sayın Yemeksepeti yetkilileri

Nefer26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mert
Dubai çikolatası deneyecek olan varsa güllüoğlu ve bolçi markalarını tavsiye ederim. Diğer bir çok markayı denedim bilhassa ülkeri beğenemedim hatta bedava verseler almam görsel ile içeriğin alakası yok çoğu üründe zaten.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Gökhan Topal
Dehşet iyisin hocam hiç böyle bir indirim için mesaj atar mı çakal yemeksepeti. sayende öğrendik çiğköfteden yana kullandık tercihimizi.

KalWardin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Güzel
Banlanmamış olsam kullanırdım. 8 farklı hesapta 150 TL alt limitsiz kupon kullandığım için özür dilerim sayın Yemeksepeti yetkilileri
Hahahaha aynı sebepten banlandim hopiden aldığım kodları kullanmak için defalarca hesap açmıştım. Benim banı kaldırmışlar ama, geçen girince gördüm kalıcı ban değildir yani büyük ihtimalle.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,643
İsim
Oğuz
Dehşet iyisin hocam hiç böyle bir indirim için mesaj atar mı çakal yemeksepeti. sayende öğrendik çiğköfteden yana kullandık tercihimizi.
Yemeksepeti mesaj atmıyor galiba genelde ama uygulamaya girince alt tarafta sepette olan kodları gösteriyor.

Bünyamina

80+ Platinum
Bende de kısıtlama vardı. Acaba kalkmış mıdır ?

Top Bottom