Neler Yeni

Bosna Hersek'e gitmek istiyorum ne yapmalıyım?

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Mehmed emin Tosun
Merhabalar ben 17 yaşındayım. 15 tatilin ikinci haftası arkadaşlarım ile birlikte 1 haftalık Bosna Hersek'e gitmeyi planlıyoruz ama benim pasaportum yok ilk defa yurt dışına çıkacağım. Kimlik yeterli yazıyor ama yine de pasaport çıkartmak gerekli mi? Gerekliyse şimdi başvursam ne zamana elimde olur? Şimdiden teşekkürler.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhabalar ben 17 yaşındayım. 15 tatilin ikinci haftası arkadaşlarım ile birlikte 1 haftalık Bosna Hersek'e gitmeyi planlıyoruz ama benim pasaportum yok ilk defa yurt dışına çıkacağım. Kimlik yeterli yazıyor ama yine de pasaport çıkartmak gerekli mi? Gerekliyse şimdi başvursam ne zamana elimde olur? Şimdiden teşekkürler.
17 yaşında tek başına çıkamazsın

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kutay
diyelim ki 18 yaşında olmadan bir şekilde gidiyorsun , pasaport kesinlikle çıkarman gerekiyor.
"sadece kimlik yeterli" denmesi , bosna'ya giriş için vize gerekliliği olmamasından dolayı.
pasaportunu çıkartmak için yaşadığın şehirdeki nüfus müdürlüğünden randevu al işlemlerden sonra harcını yatır. ama 18 yaşın altında olduğundan , anne babanla gitmen ve onların imzası gerekiyor.
pasaport 10 bilemedin 15 günde elinde olur.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Mehmed emin Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diyelim ki 18 yaşında olmadan bir şekilde gidiyorsun , pasaport kesinlikle çıkarman gerekiyor.
"sadece kimlik yeterli" denmesi , bosna'ya giriş için vize gerekliliği olmamasından dolayı.
pasaportunu çıkartmak için yaşadığın şehirdeki nüfus müdürlüğünden randevu al işlemlerden sonra harcını yatır. ama 18 yaşın altında olduğundan , anne babanla gitmen ve onların imzası gerekiyor.
pasaport 10 bilemedin 15 günde elinde olur.
anladım teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,058
Üyeler
164,952
Son üye
Emreunal0190
Top Bottom