Neler Yeni

Hangi mouse almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
Bütçe
10000
Arkadaşlar bütçemin bir sınırı yok ama çokta uçmak istemiyorum, sizinde önerilerinize açığım logitech düşünüyorum wireless blutooth, şart, fps oyunları ve hikaye oyunları için düşünüyorum. Aşağıdaki logitechler arasında ne gibi bir farkılık var sizce hangisi alınmalı sizinde önerilerinizi bekliyorum farklı mouse da olur belli bir sınırım yok.

Logitech G PRO X Superlight
Logitech G PRO X Superlight 2
Logitech G PRO X Superlight 2 DEX

Bu üç farenin çok çok bir farkı var mı dostlar hangisi alınmalı ? Dediğim gibi belli bir bütçe sıkıntım yok, önerilerede açığım. Beyaz olması şartıyla

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Gpx ve Gpx 2 arasında ki fark Gpx 2 4000hz gpx 1000hz yada 2000hz di Dex tahminimce sadece shape olarak değişik ama wraithesports'tan daha güçlü mouseler var onlarada bakmanı öneririm çünkü gpx fiyatına göre performansı düşük

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
parasını hak etmiyor mu diyorsunuz hocam, Dex ile gpx 2 arasında shape farkı var diyorsunuz nedir acaba o hocam ? Birde wraith önerisi varsa alabilirim

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
parasını hak etmiyor mu diyorsunuz hocam, Dex ile gpx 2 arasında shape farkı var diyorsunuz nedir acaba o hocam ? Birde wraith önerisi varsa alabilirim
hocam bende yakın zamanda mouse aldım uzun süre araştırdım gpx pahalı ve performansı düşük gpx 2 pahalı güzel fakat daha ucuza daha iyileri var dediğim gibi Dex ile 2 arasında ne fark var bilmiyorum ama ilk izlenim olarak shape farkı olduğunu düşünüyorum yinede araştırabilirsiniz onun yerine wraith sitesinden bu mouseyi şahsen beğeniyorum ve almak istediğim bir mouseydi fakat bütçemi aştığı için başka alternatiflere yöneldim en performanslısı hangisidir pek bilmiyorum en son ağustosta araştırmayı bıraktım ve açıklamada ki mouseyi aldım biraz pahalıydı alternatiflerine göre ama sorun yok :D

iCrown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
PC Çevre birimleri.
Bence de Logitech mouselar parasını hak etmiyor. Ancak bütcenizde sorun yoksa alınabilir. Bu arada "shape" mousun şekli anlamına geliyor. Dex modelinin gpx 2'den tek farkı ise shape yani şekli. Teknik olarak bir farkları yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende yakın zamanda mouse aldım uzun süre araştırdım gpx pahalı ve performansı düşük gpx 2 pahalı güzel fakat daha ucuza daha iyileri var dediğim gibi Dex ile 2 arasında ne fark var bilmiyorum ama ilk izlenim olarak shape farkı olduğunu düşünüyorum yinede araştırabilirsiniz onun yerine wraith sitesinden bu mouseyi şahsen beğeniyorum ve almak istediğim bir mouseydi fakat bütçemi aştığı için başka alternatiflere yöneldim en performanslısı hangisidir pek bilmiyorum en son ağustosta araştırmayı bıraktım ve açıklamada ki mouseyi aldım biraz pahalıydı alternatiflerine göre ama sorun yok :D
GPX'in performansı düşük falan değil. Bu bilgiye nereden ulaştınız ? Wraith'te satılan mouselardan performans olarak geride kaldığı bir yanı yok. Sadece fiyatı yüksek çünkü marka bir ürün. Ben de kendi mousumu wraithten satın aldım gayet memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
Teşekkürler hocam yorumunuz için, attığınız mouse çok beğenemedim, daha çok böyle kapalı beyaz istiyorum, o kadar para vereceğiz birde marka olmasını istiyorum bir yandanda.

Bence de Logitech mouselar parasını hak etmiyor. Ancak bütcenizde sorun yoksa alınabilir. Bu arada "shape" mousun şekli anlamına geliyor. Dex modelinin gpx 2'den tek farkı ise shape yani şekli. Teknik olarak bir farkları yok.

GPX'in performansı düşük falan değil. Bu bilgiye nereden ulaştınız ? Wraith'te satılan mouselardan performans olarak geride kaldığı bir yanı yok. Sadece fiyatı yüksek çünkü marka bir ürün. Ben de kendi mousumu wraithten satın aldım gayet memnunum.
Anladım hocam sadece tipi farklı yani, peki sizin kullandığınız mouse hangisi, sadece logitech şart değil farklı popüler markalardan öneri var mı hocam ?

iCrown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
PC Çevre birimleri.
Teşekkürler hocam yorumunuz için, attığınız mouse çok beğenemedim, daha çok böyle kapalı beyaz istiyorum, o kadar para vereceğiz birde marka olmasını istiyorum bir yandanda.

Anladım hocam sadece tipi farklı yani, peki sizin kullandığınız mouse hangisi, sadece logitech şart değil farklı popüler markalardan öneri var mı hocam ?
Eliniz biraz büyükse Razer Deathadder v3 Pro önerebilirim. Onun dışında popüler markalardan "hafif ve güçlü wireless mouse" modeli pek yok.
Benim mousum VGN Dragonfly F1 Pro modeli 2024 yılında 4k hz destekleyen harici dongle ile birlikte wraith'ten 3500 TL'ye satın almıştım. Çok memnunum kendisi sadece 39 gram hafifliğinde ama biraz küçük tabii. Zaten piyasada mini GPX olarak biliniyor şekli falan hep aynı. Bendeki modeli 8k hz desteklemiyor tabii.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,079
İsim
1
bende arkadaşlara katılıyorum ürünler gayet güzel ama markadan ötürü fiyatlar yüksek wraithden falan bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
Eliniz biraz büyükse Razer Deathadder v3 Pro önerebilirim. Onun dışında popüler markalardan "hafif ve güçlü wireless mouse" modeli pek yok.
Benim mousum VGN Dragonfly F1 Pro modeli 2024 yılında 4k hz destekleyen harici dongle ile birlikte wraith'ten 3500 TL'ye satın almıştım. Çok memnunum kendisi sadece 39 gram hafifliğinde ama biraz küçük tabii. Zaten piyasada mini GPX olarak biliniyor şekli falan hep aynı. Bendeki modeli 8k hz desteklemiyor tabii.
Elim tam tersine çok küçük, bileğimde çok küçük, teşekkürler razera çok güvenmiyorum, bakalım gpx 2 karar vericem gibi hocam.

iCrown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
PC Çevre birimleri.
Elim tam tersine çok küçük, bileğimde çok küçük, teşekkürler razera çok güvenmiyorum, bakalım gpx 2 karar vericem gibi hocam.
Eliniz çok küçükse Pulsar gibi ülkemizde çok bilinmeyen ama globalde kendini kanıtlamış markalara da bakabilirsiniz Wraith'te modelleri mevcut.
Gerçekten kaliteli ürünler...

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
Hocam şarj süreleri nasıl, kaç gün gidiyor, bana wraitte gpx 2 ye rakip diyeceğiniz, veya daha iyi düşündüğünüz bir model atarsanız bende ona göre araştırıp karar vermeyi düşünüyorum.

iCrown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
PC Çevre birimleri.
En iyi mouselardan biri bu arkadaş

Hocam şarj süreleri nasıl, kaç gün gidiyor, bana wraitte gpx 2 ye rakip diyeceğiniz, veya daha iyi düşündüğünüz bir model atarsanız bende ona göre araştırıp karar vermeyi düşünüyorum.
Şarj süreleri tabii GPX kadar uzun değil çünkü daha hafif olmaları için bataryaları da biraz küçülüyor. Tam olarak bi süre söylemek mümkün değil benim adıma. Youtube'da Swarcow diye bi kanal var bütün bu mouseları detaylıca inceliyor. Türkiye'de mouse almak için izleyebileceğin en iyi kanal bence. Oradan fikir edinebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
En iyi mouselardan biri bu arkadaş

Şarj süreleri tabii GPX kadar uzun değil çünkü daha hafif olmaları için bataryaları da biraz küçülüyor. Tam olarak bi süre söylemek mümkün değil benim adıma. Youtube'da Swarcow diye bi kanal var bütün bu mouseları detaylıca inceliyor. Türkiye'de mouse almak için izleyebileceğin en iyi kanal bence. Oradan fikir edinebilirsin
Teşekkürler dostum, kararım bu ikisinden biri olcak sorada 1.000hz stabil geliyor dongle ayrıyeten satın almam gerekli sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,774
Üyeler
164,904
Son üye
AlimHazretleri
Top Bottom