Neler Yeni

Replika İmitasyon Üst Giyim

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Vedat Kahraman
Alıntıyı görüntüle
şu harici beğendiğim replika yok buda orjinalinni alamayacağım için
Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz, benim çok hoşuma gitmedi. Ben daha çok spor modelleri seviyorum. The north face, Columbia. Onların da orijinalleri çok pahalı, daha geçen gittim Boyner'de baktım bir tane Columbia mevsimlik mont fiyatı asgari ücretti. Aynı mont Defacto'da mesela maks 2 bin. Replika olsa mesela fiyat olarak 10'da biri olacak belki ama kalite olarak 10'da biri olmaz, o yüzden replikayım diye bağırmadığı sürece bence tercih edilebilir.

Sıkıntı şu, mağaza bulamıyorum. Mağazalar hep Türkiye'nin bir ucunda, İstanbul Kocaeli gibi büyükşehirlerde mağazası olan replika instagram sayfalarını bulamıyorum işte :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba arkadaşlar. Replika (imitasyon) tişört, polar, hırka, sweat almak istiyorum. The north face, columbia, nike vb. markalar. Bunun için güvenilir instagram sayfası ya da fiziksel mağaza tavsiyeniz var mı? İstanbul ve Kocaeli içinde olursa çok daha iyi olur. Teşekkürler.
Hocam replika almayın Allah Korusun canınıza zarar verebilir

anilg8293

80+
Hocam dışarıdan belli edicek zaten haklısın da ben replikayım diye de bağırmasın yani, en azından bu modeller hoşuma gitmedi, başka mağazalarda da gördüm replika modelleri, sürekli giymeyen birisi farkı anlamaz, zaten kim orijinal giyiyor artık, Dubai'de mi yaşıyoz gardeş :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paramın yettiği şeyi alıyorum zaten, he bütçeme uygun ve hoşuma giden replika modeller bulursam tabii ki alırım, replika diye bağırmadıkça sorun yok, marka takıntım yok, sadece hoşuma giden olursa alıyorum, sen kendini küçük görmeye devam edebilirsin, beni senin fikrin alakadar etmiyor :)
küçük görünecek kişi sensin replika limitasyona özenmendeki tek sebep maddi sorunların acıyorum haline hem maddi yönden hemde mental yönden bu kadar yetersiz olduğunu bir forumda bile belli ediyorsan normal yaşantıda kim bilir ne haldesindir yazık kafana dostum hadi sen git çakma ürün giy çok konuşma :D fabrikada iş falan da arıyor musun

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Vedat Kahraman
küçük görünecek kişi sensin replika limitasyona özenmendeki tek sebep maddi sorunların acıyorum haline hem maddi yönden hemde mental yönden bu kadar yetersiz olduğunu bir forumda bile belli ediyorsan normal yaşantıda kim bilir ne haldesindir yazık kafana dostum hadi sen git çakma ürün giy çok konuşma :D fabrikada iş falan da arıyor musun
Evet, replika giydiğim halde kafama takmadığım ve umrumda olmadığı durumda bile ben mental olarak yetersizim, sen ise mükemmelsin? Hahahahahahahh :LOL::ROFLMAO::ROFLMAO:

Sen demek ki mental olarak yıkık bir "insansın" ki bu tarz şeyleri bile kafaya takıyorsun. Hatta kafaya takmayı bırak başka insanlara da laf atıp oradan olmayan egonu tatmin etmeye çalışıyorsun, beni ezmeye çalışırken alacağın zevke bile muhtaçsın demek ki, bu kadar yoksun bir "insansın" işte.

Gidip bir Columbia monta 20k verecek kadar maddi durumum yok evet. O montu gidip replika almak da benim tercihim, modeli hoşuma gittiği için alıyorum ve kafaya da takmıyorum. Sonuçta kalite olarak zaten benim bütçemdeki diğer montlar ile aynı, gidip sırf üstünde marka yazıyor diye kıyafet almam hiçbir zaman, ki alsam da bu seni alakadar etmez zaten.

Fabrikada iş aramıyorum, ama fabrikada da markette de çalışırım hamallık da yaparım, en azından helal paramı kazanırım ve içim rahat olur. Senin gibi ezik-yıkık yaratıklardan da çok daha huzurlu ve mutlu olurum emin ol. Sen istersen 20k değil 200k verdiğin montu giy, bu kafayla hayatta hiçbir zaman mutlu olamayacaksın. Sana acıyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom