Neler Yeni

Wraith iade alıyormu

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
bedirhan
wraithden 7hz zero 2 kulaklık aldım fakat beğenmedim 500 tl lik iem kulaklıktan farkı yok bana göre
wraith kutusu açılmış ürünleri iade almıyor diye biliyorum iade alırlarmı sizce?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Furkan Görür
Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Kutay
wraithden 7hz zero 2 kulaklık aldım fakat beğenmedim 500 tl lik iem kulaklıktan farkı yok bana göre
wraith kutusu açılmış ürünleri iade almıyor diye biliyorum iade alırlarmı sizce?
sanmıyorum hocam. iade ve destek konusunda wraith , kullanıcıları hiçbir zaman memnun etmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz.
onu gördüm hocam fakat
TKHK 18. Madde Cayma hakkı;

(1) Tüketici, yedi gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin taksitle satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.

iade edemiyor muyum buna göre

Mesaj otomatik birleştirildi:

onu gördüm hocam fakat

(1) Tüketici, yedi gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin taksitle satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.

yanlıs seyi kopyalamısım

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Kutay
onu gördüm hocam fakat

Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlıs seyi kopyalamısım
Eğer ürün değeri azalmamış bir durumda ise (mühürü bozulmamış, tekrar satılabilir) 14 gün boyunca ürün geri iade edilerek sözleşme iptal edilebilir.

Cayma hakkı ürünün değer kaybı yaşadığı veya zarar gördüğü durumlarda geçerli değildir.

Bu duruma örnek olarak; müşteri ürüne zarar verirse, kutu içerisinde bir parçasını eksik gönderirse veya kutusu olmadan gönderirse cayma hakkı geçerli değildir. Bu durumda satıcı gerekçe göstermeksizin iadeyi kabul etmek zorunda değildir.

Konu sahibi müşterimizin mouse ürününü kullanımının değer azaltıcı ve tekrar satılmaya engel bir durum olduğunu savunuyoruz çünkü kullanılmış ürünleri tekrar satmıyoruz.

Yani aslında cayma hakkı ürünü denemek için verilen bir süre değil, karar değişikliği ile satın alımdan vazgeçmek için verilen bir süredir. Bu durumda ürünün tekrar satımı uygunsa iade kabul edilmelidir.

14 gün veya daha az kullanılmış bir mouse kesinlikle sıfır bir mouse aldığını düşünen bir başka müşterimiz tarafından kabul edilmeyecektir.

NOT:*wraith tarafından alınan bir mesajdır.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Joga Bonito
tekrar satılabilir olayına ambalajı açılmamış ürün giriyor işte. Sen ambalajı açık ürün almak ister misin birde böyle bir durum var. Amazon harici iadelerde diğer firmalar uğraştırıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
bedirhan
Eğer ürün değeri azalmamış bir durumda ise (mühürü bozulmamış, tekrar satılabilir) 14 gün boyunca ürün geri iade edilerek sözleşme iptal edilebilir.

Cayma hakkı ürünün değer kaybı yaşadığı veya zarar gördüğü durumlarda geçerli değildir.

Bu duruma örnek olarak; müşteri ürüne zarar verirse, kutu içerisinde bir parçasını eksik gönderirse veya kutusu olmadan gönderirse cayma hakkı geçerli değildir. Bu durumda satıcı gerekçe göstermeksizin iadeyi kabul etmek zorunda değildir.

Konu sahibi müşterimizin mouse ürününü kullanımının değer azaltıcı ve tekrar satılmaya engel bir durum olduğunu savunuyoruz çünkü kullanılmış ürünleri tekrar satmıyoruz.

Yani aslında cayma hakkı ürünü denemek için verilen bir süre değil, karar değişikliği ile satın alımdan vazgeçmek için verilen bir süredir. Bu durumda ürünün tekrar satımı uygunsa iade kabul edilmelidir.

14 gün veya daha az kullanılmış bir mouse kesinlikle sıfır bir mouse aldığını düşünen bir başka müşterimiz tarafından kabul edilmeyecektir.

NOT:*wraith tarafından alınan bir mesajdır.
tamam ama ürün kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
bedirhan
mouse özelinde değil sadece , kulaklık olması hijyen açısından daha bile kötü. başkasının kulağına taktığı kulaklığı kimsenin takmayacağından dolayı böyle bir sistem var.
haklısın. konu dışı kulaklığı bluetooth yapabilmem için bir adaptör varmı (türkiyede satılanaradaım ama bulamadım)

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Gokhan
Bir çok firmada kulaklık hijyen açısından geri alınmıyor. Arızası olmayan kulaklıkta iade zaten alınmamalı.

Satıcıları bir kenara bırakın ve düşünün başka birinin kulağına taktığı ürünü kabul eder misiniz ?

Aldığınız kulaklığı iyi bir mp3 player veya usb dac ile verimli bir şekilde çalıştırmanızda olası. Örn. Type c bir telefon kullanıyorsanız typce bir DAC alabilirsiniz.

Aşağıda bir örneğini iletiyorum ben bu ürünü kullanıyorum ve aşırı memnunum. Alternatifleri Çin de gırla mevcut..

Bluetooth tarafındaki çözüm için bu kadar ufak bir çözüm varmı bilemiyorum :)

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Eren
normal iadeyi geç bozuk ürünü bile iade almıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,102
Üyeler
164,964
Son üye
wold70
Top Bottom