Neler Yeni

🔥İndirim Zojirushi SF-CC20 Termos 2 L, Paslanmaz Çelik, 6 Saat Sıcak & Soğuk 2472₺

osari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur
Amazon
IMG_2214.jpeg

osari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stanley mi bu mu?
Stanley’in uzun süre sıcak tutanları 4k üstü. Bunun benzer seviyede olduğunu söyleyen yorumlar var Ekşi’de. Stanley’den sonra bu marka geliyormuş kimilerine göre. Bu 2lt olduğu için bu fiyat. Daha küçükleri daha uyguna bulunur.

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Salih
Stanley’in uzun süre sıcak tutanları 4k üstü. Bunun benzer seviyede olduğunu söyleyen yorumlar var Ekşi’de. Stanley’den sonra bu marka geliyormuş kimilerine göre. Bu 2lt olduğu için bu fiyat. Daha küçükleri daha uyguna bulunur.
Hayır 2.3 lt'si 2.400 tl stanleyin. Neredeyse aynı fıyatlar.

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Haluk h
Zorihuşi 😀 stanleyden saşmayın, ömürlük. Aldığını 10yıla yani 3650ye böl. Bedava. Enflasyonu katmıyom bile.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Gökhan
madem çok iyi neden iddia olarak sadece 6 saat sıcak tutma olarak yazmışlar?
bendeki stanleyi buzdolabının buzluğuna atmıştım 6 saat sonra su halen sıcaktı. bence yeterince başarılı bir ürün

bir ekleme yapacağım ki ben stanley ilk defa aldığımda düzgün çalışmıyordu termos ısınıyordu iade edip tekrar aldım ve bir sıkıntı yaşamadım muhtemelen kalite kontrolü çok iyi değil. belki kargoda atıp tuttular vs diyeceksiniz ben kaç kere düşürdüm hiçbirşey olmadı daha termosa

Son düzenleme:

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Mete C. E.
stanley ve bu 100+ yıllık firmalar,
sorun şu bu marka Türkiye'de bilinmiyor, doğru düzgün garantisi servisi var mıdır?
amazon satıyor gerçi ve tek model. (ürünü başka satan yerlere baktım satıcılar hep outdoor mağazalar)

uygunsa alınır, kalite konusunda sorun yok.
Yorumlarına bakın linkteki, 30 yılı aşkındır markanın ürününü kullananlar var ki japonlar cam sanatında ve (optik gibi) teknolojisinde belli alanlarda rakipsizler.

şöyle bir şey de var sıcaklık konusunda bir üründe capon delmiş geçmiş gibi duruyor testte.
Konu için teşekkürler, umarız markanın bol bol ürünleri amazon vb. ilgili sitelerde artar.

Top Bottom