Neler Yeni

Sapphire RX 7900xt Nitro Vapor Xalınır mı?

asko56

80+ Silver
7800xt de düşündüm de dedim biraz daha fazla vereyim daha uzun soluklu olsun ama sorun yaşayanlar olunca insanı düşündürüyor. 2019 dan beri Gigabyte Aorus RTX 2080 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım desem yeridir. İşlemci güncelleme yaptım bir de ekran kartı alayım dedim yine bir beş sene dokunmam kafasındayım.
o zaman yeni nvdia 5000 serisini bekleyin elinizde kart varsa

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
Arda doğan
Merhaba, arkadaşlar işlemcim 5700x3D ve PSU EVGA 750W G5 süper Nova. İşlemcim ve PSU yeterli olur mu? Sadece 2K oyun için alacağım yani yayın render vs gibi uğraşmayacağım. Başlıkta belirttiğim modeli almayı düşünüyorum ya da 4070 Ti Super de var aklımda.
Sapphire RX 7900 XT Nitro Vapor X şu an 30.741 lira oldu fiyatı bu fiyata alınır mı? Ve pişmanlık olur mu? Ya da 2K oyun için şu kartı alsan da en kötü 3 4 sene yeterli olur gibi düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
Rahat alınır canavar gibi kart ben kullanıyorum hiç pişman değilim

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Alican ekinci
evga supernova 750 lik psu var bendede .12 v tan 750 voltun tamamını çekebiliyor.dandik bi psu olsa psu yetmez derdimde o psu yetebilir

BabaVoss7

80+ Silver
Psu yeter bende 750w var 9800 ve 7900xtx le full güçte oynuyorum telefon şarj ediyorum. Kol şarj ediyorum. Rgbler ve toplam 13 fan var içinde ekran kartıyla. Sıkıntı olmuyor. Çekiceği max 400w olsun ekran kartı diğeri 120 çekse çekebilirse ıvır zıvır daha 100 kalır bile 😂 jart ise bence nitro vs gerek yok ucuz olanı göm

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Soner Özdener
o zaman yeni nvdia 5000 serisini bekleyin elinizde kart varsa
Var hocam yeni seri amd 8xxx ve nvidia 5xxx beklemek mantıklı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psu yeter bende 750w var 9800 ve 7900xtx le full güçte oynuyorum telefon şarj ediyorum. Kol şarj ediyorum. Rgbler ve toplam 13 fan var içinde ekran kartıyla. Sıkıntı olmuyor. Çekiceği max 400w olsun ekran kartı diğeri 120 çekse çekebilirse ıvır zıvır daha 100 kalır bile 😂 jart ise bence nitro vs gerek yok ucuz olanı gö
Şu en iyi fiyat ve kalite olarak hb de 31k Nitro Vapor X var . Yeni seri kart beklemek de olabilir.

evga supernova 750 lik psu var bendede .12 v tan 750 voltun tamamını çekebiliyor.dandik bi psu olsa psu yetmez derdimde o psu yetebilir
Tavsiye edilen 750w yeterli olur.

Rahat alınır canavar gibi kart ben kullanıyorum hiç pişman değilim
Yazılım muhabbetleri çok dönüyor ve sapphire yerine PowerColor yada Asus alın demiş başka bir arkadaş.

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Erdem
Merhaba, arkadaşlar işlemcim 5700x3D ve PSU EVGA 750W G5 süper Nova. İşlemcim ve PSU yeterli olur mu? Sadece 2K oyun için alacağım yani yayın render vs gibi uğraşmayacağım. Başlıkta belirttiğim modeli almayı düşünüyorum ya da 4070 Ti Super de var aklımda.
Sapphire RX 7900 XT Nitro Vapor X şu an 30.741 lira oldu fiyatı bu fiyata alınır mı? Ve pişmanlık olur mu? Ya da 2K oyun için şu kartı alsan da en kötü 3 4 sene yeterli olur gibi düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
RTX ve DLSS kullanıcı değilsen alabilirsin. Bende 7900XT TUF kullanıyorum 4 aydır. Alırken baya aradım ama VaporX bulamadım. TUF dan da çok memnunum. PSU işi biraz zora sokabilir. Ben kendi kartımda peak olarak 440W gördüm. Benim psu 850W bir sorun teşkil etmiyor. Ve bende 2k da kullanıyorum. Şüphesiz alınabilir. Güç olarak da 4070Ti Super dan üstün.

TahinPekmez

80+ Silver
7800xt de düşündüm de dedim biraz daha fazla vereyim daha uzun soluklu olsun ama sorun yaşayanlar olunca insanı düşündürüyor. 2019 dan beri Gigabyte Aorus RTX 2080 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım desem yeridir. İşlemci güncelleme yaptım bir de ekran kartı alayım dedim yine bir beş sene dokunmam kafasındayım.
50 bin civari kart icin butce varsa amd 9000 ve nvdia 5000 serisi dusunulebilir ama zaten ddr4 desin, bence 7900xt yada 4070ti süper den birini alirdim, islemcin tam yeterli bu kartlara.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
Arda doğan
Var hocam yeni seri amd 8xxx ve nvidia 5xxx beklemek mantıklı gibi

Şu en iyi fiyat ve kalite olarak hb de 31k Nitro Vapor X var . Yeni seri kart beklemek de olabilir.

Tavsiye edilen 750w yeterli olur.

Yazılım muhabbetleri çok dönüyor ve sapphire yerine PowerColor yada Asus alın demiş başka bir arkadaş.
Sapphire senelerdir kullanıyorum powercolor'dan daha kaliteli ve +1 sene daha uzun ömürlü garantiye sahip bir marka yazılım olarak sorun yaşamadım

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ali taha
Güzel cihaz bende 7800xt olanını almayı düşünüyorum

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mrc0
Aynen kral ha biraz daha düşer umudu ile bekledim ama cortladım. Şimdi hb de 31k nitro vapor-x onu da alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. Sıkıntı yaşayan da var öve öve bitiremeyen de var.
Türkiye'de yaşadığımız için fiyatlandırma beklentilerin de maalesef çoğu zaman hepimiz cortluyoruz.😂 Ama benim alamama nedenim farklı. Maaşın yatmasını beklerken kartın stoklarının gözümün önünde erimesini izledim.

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Soner Özdener
Türkiye'de yaşadığımız için fiyatlandırma beklentilerin de maalesef çoğu zaman hepimiz cortluyoruz.😂 Ama benim alamama nedenim farklı. Maaşın yatmasını beklerken kartın stoklarının gözümün önünde erimesini izledim.
Ben bekledim bir iki lira daha düşer diye bir de 7900xt ile arasın da gittim geldim. Amazon satıcı olsa idi direk alırdım ama satıcı da Amazon değildi.

50 bin civari kart icin butce varsa amd 9000 ve nvdia 5000 serisi dusunulebilir ama zaten ddr4 desin, bence 7900xt yada 4070ti süper den birini alirdim, islemcin tam yeterli bu kartlara.
50k bütçe yok hocam bu kart da hb de peşin fiyatına 9 taksit alabiliyorum bu yüzden daha cazip geliyor. Rtx 4070 ti super de hiç indirim yok.

RTX ve DLSS kullanıcı değilsen alabilirsin. Bende 7900XT TUF kullanıyorum 4 aydır. Alırken baya aradım ama VaporX bulamadım. TUF dan da çok memnunum. PSU işi biraz zora sokabilir. Ben kendi kartımda peak olarak 440W gördüm. Benim psu 850W bir sorun teşkil etmiyor. Ve bende 2k da kullanıyorum. Şüphesiz alınabilir. Güç olarak da 4070Ti Super dan üstün.
Tavsiye edilen 750w olarak bilgi var hocam. Undervolt gibi bir sürü şeyler var ama hiç anlamıyorum. Nvidia da tak yazılım kur çalıştır olarak kullandım hep.

Son düzenleme:

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mrc0
Ben bekledim bir iki lira daha düşer diye bir de 7900xt ile arasın da gittim geldim. Amazon satıcı olsa idi direk alırdım ama satıcı da Amazon değildi.

50k bütçe yok hocam bu kart da hb de peşin fiyatına 9 taksit alabiliyorum bu yüzden daha cazip geliyor. Rtx 4070 ti super de hiç indirim yok.

Tavsiye edilen 750w olarak bilgi var hocam. Undervolt gibi bir sürü şeyler var ama hiç anlamıyorum. Nvidia da tak yazılım kur çalıştır olarak kullandım hep.
O zaman en ucuz 4070ti süperdi. Ve üst seviye bir ekran kartı modeli olmasına rağmen Garaj Online rakipsiz bir fiyata satıyordu. Amazonun indirimli günlerini takip ettiğim zaman yine bazı ürünler de karşıma çıkıyor satıcı. İmkanım olsaydı o dönem hiç düşünmeden alacaktım. Eminim bir daha böyle durumlarda indirim beklemezsin. 😄

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Erdem

Psu konusunu çok dert etmenize gerek yok. Kartı alır kullanırsınız. Dilediğiniz zaman bir sorun görürseniz o zaman değiştirirsiniz psu yu.

Top Bottom