Neler Yeni

Valorant Akıcılık Sorunu 165hz

Roche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku Kılıç
Merhaba Forumda yeniyim ilk konu açışım yanlışım olursa affola , Rtx 3060 ekran kartım var 12gb modeli olan i5 12th işlemcim var 8x2 16 gb ram var (gskill) anakart modelim
TUF GAMING B660M-E D4 Monitörüm Asus VG248QG 24" 0.5 ms Full HD Pivot 165 bios güncellemesini yaptım xmp açtım windows sürücüm güncel Ekran kartı driverlarım güncel

Sorun Şu Sadece son güncellemeden sonra valorant oyununda oyun içi maç içinde 270-310 fps almama rağmen yüksek düşük farketmiyor oyun içi takılma gibi akıcılık gitmesi gibi bir sorun var benim gibi bu olayı yaşayan varmı varsa nasıl çözdüler sorum bu ek olarak buna nasıl örnek verebilirim skil kullanırken anlık olarak takılıyor gibi hissiyat bıçak animasyonu bazen izlerken kasma gibi gözükmesi fakat oyunda ki fps hiç bir şekilde düşmüyor fpsi sabitledigimdede aynı sorun mevcut başka oyunlarda böyle olmuyor optimizasyon sorunumu çözemedim sırf bunun yüzünden termal macun yeniledim durduk yere ısı değerlerim oyun içinde arkada uygulama yokken bile 65i geçmiyor max 70 yardımlarınızı bekliyorum

NOT ( VSYNC ACIK KAPALI FARKETMİYOR AKICILIK ANLIK GİDİP GELİYOR ARTIK FAZLA GİTMEYE BAŞLADI )

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-01-12 saat 01.35.09_c103d25c.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-12 saat 01.35.09_c103d25c.jpg
    235.1 KB · Hit: 18

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tuğra Yıldız
fps 166 sabitleyip dener misin sorunun cozulebilir.

Roche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba Forumda yeniyim ilk konu açışım yanlışım olursa affola , Rtx 3060 ekran kartım var 12gb modeli olan i5 12th işlemcim var 8x2 16 gb ram var (gskill) anakart modelim
TUF GAMING B660M-E D4 Monitörüm Asus VG248QG 24" 0.5 ms Full HD Pivot 165 bios güncellemesini yaptım xmp açtım windows sürücüm güncel Ekran kartı driverlarım güncel

Sorun Şu Sadece son güncellemeden sonra valorant oyununda oyun içi maç içinde 270-310 fps almama rağmen yüksek düşük farketmiyor oyun içi takılma gibi akıcılık gitmesi gibi bir sorun var benim gibi bu olayı yaşayan varmı varsa nasıl çözdüler sorum bu ek olarak buna nasıl örnek verebilirim skil kullanırken anlık olarak takılıyor gibi hissiyat bıçak animasyonu bazen izlerken kasma gibi gözükmesi fakat oyunda ki fps hiç bir şekilde düşmüyor fpsi sabitledigimdede aynı sorun mevcut başka oyunlarda böyle olmuyor optimizasyon sorunumu çözemedim sırf bunun yüzünden termal macun yeniledim durduk yere ısı değerlerim oyun içinde arkada uygulama yokken bile 65i geçmiyor max 70 yardımlarınızı bekliyorum

NOT ( VSYNC ACIK KAPALI FARKETMİYOR AKICILIK ANLIK GİDİP GELİYOR ARTIK FAZLA GİTMEYE BAŞLADI )
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps 166 sabitleyip dener misin sorunun cozulebilir.
HOCAM onuda yaptım akıcılık anlık git gel yapıyor o şekildede denedim

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-01-12 saat 01.44.37_f9b60e05.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-12 saat 01.44.37_f9b60e05.jpg
    119.9 KB · Hit: 7

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tuğra Yıldız
oyunu yuksekte oynamaniza gerek yok hocam. dusuk yapip tekrar deneyin

Roche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku Kılıç
oyunu yuksekte oynamaniza gerek yok hocam. dusuk yapip tekrar deneyin
onuda yaptım hocam düşüğe çekince fps değerleri aynı ama daha çok gidiyor akıcılık format atıp pcyi sıfırladım tekrar indirdim ama yine aynı malesef monitör de sorunmu var diye düşünüyorum ama anlamadım düşükte dediğim gibi daha fazla gidiyor akıcılık bazı kişilerde benle aynı problemden muzdarip ama genel kesimde sorun yok

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tuğra Yıldız
bozulma ve golgeleri kapatip tekrar dene ayarlari dusukte kullan.

Roche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku Kılıç
Son düzenleme:

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807

oyun dosyalarında sıkıntı olmuş olabilir istersen bi sil baştan yükle. 2. Seçenekte ben kendim bizzat yaşadım bendede 165 hz monitör var aama sanki 60 hz gibiydi oyun sonra oyundayken alt tab atıp masaüstünden hz yi 60 a çektim sonra bidaha 165 e çektim düzeldi öyle bişeyde deneyebilirsin.

Top Bottom