Neler Yeni

1660 Ti Sistem Fiyat

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Arif
Monitor markası viewsonic omni gibi bir şey.
Su attığıniz kasada 3600 var benim işlemci ondan güçlü depolama da daha iyi benim bu arada işlemciye de bak bence benim işlemci güçlü pahalı biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam işlemci değil burada iş bitirici ekran kartı. Rx6600'le baş edebilecek bi parça yok ortada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Beyaz
Hocam işlemci değil burada iş bitirici ekran kartı. Rx6600'le baş edebilecek bi parça yok ortada.
Knk tamam ama işlemciyi de saymadan vermicem herhalde bildiğim kadarıyla baya güçlü Bi işlemci. Ben uzun süre apu kullandım bilgisayarı.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Arif
Knk tamam ama işlemciyi de saymadan vermicem herhalde bildiğim kadarıyla baya güçlü Bi işlemci. Ben uzun süre apu kullandım bilgisayarı.
Hocam eserini söyledim. Ben değil sadece zaten bir kaç kişi de aynı şekilde söyledi. Sadece ben söylesem neyse. Çoğu kişi benle aynı fikirde zaten.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Semi kaan Çakır
duyanda sancak 5700x3d falan var , 8mb l3 önbellekli apu bir işlemci , single core performansı zaten 3600 ile kafa kafaya anca multi core da biraz performanslı o da 8/16 işlemci bi zahmet geçmiş olsun. işlemciler arasındaki bu ufak farkta gidip o rx6600 ve 1660ti arasındaki devasa farkı kapatmıyor. sistemin monitörsüz en fazla ederi 9k monitörle 11 hadi olsun 12.

rx580 3600 sistemlerin 12ye satılabildiğini düşünürsek hocam fiyatı çok öldürüyorsunuz ikinci elden 180hz msi ips monitör bulun 2.5 3 civarına 3 4 tane alacağım
öyle ilanda duruyor da kim alıyor o rx580 sistemleri ? o ilanlar yatıyor orda arada pc den anlamayan 1-2 kişi çıkıyor ışıklı diye çocuğuna alıyor sizde o 1-2 kişiyi görüp piyasayı o sanıyorsunuz hemen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Beyaz
duyanda sancak 5700x3d falan var , 8mb l3 önbellekli apu bir işlemci , single core performansı zaten 3600 ile kafa kafaya anca multi core da biraz performanslı o da 8/16 işlemci bi zahmet geçmiş olsun. işlemciler arasındaki bu ufak farkta gidip o rx6600 ve 1660ti arasındaki devasa farkı kapatmıyor. sistemin monitörsüz en fazla ederi 9k monitörle 11 hadi olsun 12.

öyle ilanda duruyor da kim alıyor o rx580 sistemleri ? o ilanlar yatıyor orda arada pc den anlamayan 1-2 kişi çıkıyor ışıklı diye çocuğuna alıyor sizde o 1-2 kişiyi görüp piyasayı o sanıyorsunuz hemen.
Peki diyelim 10 a sattım böyle üstüne çok koymadan veya taksitle nasıl bir laptop bakmamı önerirsiniz veya 2.el mi alayım?

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Semi kaan Çakır
Peki diyelim 10 a sattım böyle üstüne çok koymadan veya taksitle nasıl bir laptop bakmamı önerirsiniz veya 2.el mi alayım?
2. ele yönelin , gidipte gf63 gibi tek fanlı 45w gpu lu bir laptopa da 18k vermeyin tabii.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...notebook-lenovo-legion-5-2020-998313731/detay param güvende teklif edersin ilan biraz şüphe uyandırdı bende .

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
@Berkaybeyaz5 ikinci el uygundur ama riskli özellikle Laptop gibi kompakt yapıda küçük teknolojiler de 15 dk kontrol ile sorununu anlamak zor. İyice anlamıyorsan ikinci ele Laptop da bulaşma.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Beyaz
@Berkaybeyaz5 ikinci el uygundur ama riskli özellikle Laptop gibi kompakt yapıda küçük teknolojiler. Gidip 15 dk kontrol ile sorununu anlamak zor. İyice anlamıyorsan ikinci ele Laptop da bulaşma.
Zaten İstanbul'dayim bakarsam gidip dener öyle alırım daha uyguna bulursam da param güvende ile alabilirim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Zaten İstanbul'dayim bakarsam gidip dener öyle alırım daha uyguna bulursam da param güvende ile alabilirim.
Paramgüvende mantıklı 2-3 gün deneme fırsatın olur. Bu arada sistemi satarsan 10K ya alırım.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Mert ash

satılabildiğini diyorum zaten böyle bi sistemi bu kadar öldürmenin bi anlamı yok monitörlü haline 10k diyip adamı ucuza zorlamanın bi anlamı yok

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Beyaz
Son düzenleme:
Top Bottom