PC satıp laptop almak

Zechion

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,682
Şuan elimde
  • Anakart: ASUS Prime B450M K II.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600G.
  • RAM: G.Skill Ripjaws 16 GB (8+8) 3600MHz CL18.
  • Depolama: Kioxia 500GB NVMe M.2 SSD.
  • Güç kaynağı: Corsair CV550 550W 80 Bronze.
  • Kasa: Corsair Spec Delta RGB.
  • Monitör: AOC C27G2AE 27" 165Hz.
bu sistem var. Bu sistemi 12k civarına satıp, üstüne de staj maaşımın tamamını ekleyip 2. el macbook air m2 almak enayilik midir ? Oynayacağım maks oyunlar csgo, cs 2 ve lol olacaktır. Zaten bu sene sınav senem oyun oynamayacağım. Dangalaklık mıdır ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şuan elimde
  • Ekran kartı: XFX RX6600.
bu sistem var. Bu sistemi 12k civarına satıp, üstüne de staj maaşımın tamamını ekleyip 2. el macbook air m2 almak enayilik midir ? Oynayacağım maks oyunlar csgo, cs 2 ve lol olacaktır. Zaten bu sene sınav senem oyun oynamayacağım. Dangalaklık mıdır ?
Bence düşünebilir. Seneye üniversite için başka bir şehre gidersen 1-2 ayda sistemi ölü fiyata vermemiş olursun. Önünde 1 yıl var neredeyse. Bu zamanda satıp tekrar alınabilir. Ama sattığın fiyat veya alacağın sistem konusunda bir şey söyleyemem. Sadece fikir olarak mantıklı.

Bence düşünebilir. Seneye üniversite için başka bir şehre gidersen 1-2 ayda sistemi ölü fiyata vermemiş olursun. Önünde 1 yıl var neredeyse. Bu zamanda satıp tekrar alınabilir. Ama sattığın fiyat veya alacağın sistem konusunda bir şey söyleyemem. Sadece fikir olarak mantıklı.
Üniyi büyük ihtimal oturduğum şehirde okurum. Fakat şuan ki tüm paramı ona vermek de düşündürüyor insanı. İleride satarken ki fiyat farkı en büyük etken oluyor alma isteğimdeki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üniyi büyük ihtimal oturduğum şehirde okurum. Fakat şuan ki tüm paramı ona vermek de düşündürüyor insanı. İleride satarken ki fiyat farkı en büyük etken oluyor alma isteğimdeki.
Şey olayı da var. Ben şuan piyasasına göre ucuzdan bir macbook air m2 buldum garantili, kutulu, faturalı. Onu o fiyattan alıp normal fiyatından da satabilirim. Bir nevi al sat.

@Kürşat Kütükçü siz ne diyorsunuz hocam ?

Son düzenleme:
Şuan elimde
bende m1 çipli var mac m2 ile karşılaştırmalarına bak gereksiz bence m2. ama ölü m1 fiyatına bulursan kaçırma

Oyun için Macbook alma bence
Oyun için almayacağım hocam. Onları örnek olarak, oynarsam en fazla oynayacağım oyun budur. Demek için yazdım.

bende m1 çipli var mac m2 ile karşılaştırmalarına bak gereksiz bence m2. ama ölü m1 fiyatına bulursan kaçırma
M1'in ortalama ikinci eli 18k. O fiyata buldum diye dedim hocam.

Oyun için almayacağım hocam. Onları örnek olarak, oynarsam en fazla oynayacağım oyun budur. Demek için yazdım.

M1'in ortalama ikinci eli 18k. O fiyata buldum diye dedim hocam.
İyi fiyata bulmuşsun. Bir sıkıntı yoksa kaçırma derim. Oyun bilgisayarımı seviyorum imzamds var ama mac başka ya çok farklı bir pc

Şuan elimde
Evet dangalaklık. 12k zor erkan kartı bile yok apu

Evet dangalaklık. 12k zor erkan kartı bile yok apu
Monitör + sistem 12k ya geliyor hocam. Uzun araştırmalar yaptım. Burası dahil olmak üzere bir kaç forumdan bazı kişilere sordum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,241
Üyeler
173,947
Son üye
MERTMESUT
Geri