Çözüldü✓ Planladığım pc güzelmi?

monitör bunu alması daha uzun ömürlü olacaktır monitorde cok ucuza kacmaya gerek yok asus rog strix kalitesini ucundan da olsa alabiliyorsunuz kendim kullanıyorum harika monitör
evet bütçe 70k diye dell'i önerdim yoksa bu monitör çok güzel.

anakart gereksiz olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu ile kasa ayrı ayrı almanız çok mantıksız ve gereksiz olmuş https://www.gaming.gen.tr/urun/519427/xpg-valor-mesh-siyah-rgb-mid-tower-750w-80-gold-gaming-kasa/ gayet yeterli rahatça besleyebilir zaten bu kasa ile psu boşa masraf yapmasına gerek yok 80+ gold var

anakart gereksiz olmuş

psu ile kasa ayrı ayrı almanız çok mantıksız ve gereksiz olmuş https://www.gaming.gen.tr/urun/519427/xpg-valor-mesh-siyah-rgb-mid-tower-750w-80-gold-gaming-kasa/ gayet yeterli rahatça besleyebilir zaten bu kasa ile psu boşa masraf yapmasına gerek yok 80+ gold var
+80 gold olması önemli değil C tier ile A tier bir psu çok ayrı şeyler 1350w ömürlük ilerde sorun çıkarmaz ana kart ise bütçe var diye koydum amacım en ucuzu değil en mantıklı sistemi çıkarmak.

+80 gold olması önemli değil C tier ile A tier bir psu çok ayrı şeyler 1350w ömürlük ilerde sorun çıkarmaz ana kart ise bütçe var diye koydum amacım en ucuzu değil en mantıklı sistemi çıkarmak.

çok fazla kaçmış hocam ya ne gerek vardı 1350w 750w bile rahatça besleyebilirken sistemin max max çekeceği 650w he ileriye dönük derseniz alınabilir dicem ama yok ya yinede ileride alınır alınırsada şimdilik hiç gerek yok o parayı vermeye 1350w power'a

Hepimize teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için sağolun çözüldü olarak işaretliyorum
alacağın zaman tekrar konu açarsın yine yorumlarız :D rica ederiz şimdiden hayırlı olsun.

çok fazla kaçmış hocam ya ne gerek vardı 1350w 750w bile rahatça besleyebilirken sistemin max max çekeceği 650w he ileriye dönük derseniz alınabilir dicem ama yok ya yinede ileride alınır alınırsada şimdilik hiç gerek yok o parayı vermeye 1350w power'a
olay fazla kaçması değil 1350w psu fiyati çok iyi diye aldım bu fiyatla 750w-850w psular satılıyor aynı kalitede.

alacağın zaman tekrar konu açarsın yine yorumlarız :D rica ederiz şimdiden hayırlı olsun.

olay fazla kaçması değil 1350w psu fiyati çok iyi fiyatı çok iyi diye aldım bu fiyatla 750w-850w psular satılıyor aynı kalitede.
Sağol teşekkürler fiyatlar artmassa almaya çalışıcam tekrardan sağolun

Öğrenciyim staj parasını biriktirim bir pc almak istiyorum ve böyle bir pc düşünüyorum uzun ömürlü olmasıda gerek yanlış veya değiştirilmesi gerekilen şeyler için öneriye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Düşündüğüm sistem:

1. AMD Ryzen 7 5800X3D

2. NVIDIA RTX 4070 Super 12GB

3. MSI B550 Tomahawk Max WiFi Anakart

4. 2x16 GB DDR4 3600MHz CL16 G.Skill Ripjaws RAM

5. 1TB NVMe M.2 SSD (Samsung 980 veya WD Black SN770)

6. Cooler Master TD500 Mesh veya NZXT H510 Flow Kasa

7. Corsair RM750x 80+ Gold 750W Güç Kaynağı

8. DeepCool AK620 veya Arctic Liquid Freezer II 240 AIO CPU Soğutucu

9. Gigabyte M27Q veya MSI G273QF 27” 2K 170Hz IPS Monitör

Yaklaşık toplam fiyat: 65.000 TL civarı.
Asla önermem 65k paraya ddr4 sistem asla dizilmez daha f/p bir şey rahat toplanabilir

Onun yerine ne önerirsin

Hocam böyle parçalarla ilgili hiçbir bilgim yok oyüzden olabilir
Ben çevreme ve bilgisayardan anlayan çoğu kişiye sorduğumda hatta burda da konu açmıştım bu monitöre güzel dediler bunu alacağım zaten çoğu oynadığım rust benzeri fps oyununda 200+ fps sabit geçilemediği için 165hz çok da farketmiyor tavsiye ederim https://www.gaming.gen.tr/urun/3310...-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,364
Üyeler
183,418
Son üye
ererdo0
Geri