MsGrkm06 80+ Bronze Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1,984 En İyi Cevap 1 Dün, 14:05 #105 DogancanYr yazmış: Değişiyor. Devamı için tıklayın... yaptım ama discord chromeda açlıyor ama uygulaması açılmıyor ne yapacağım
DogancanYr yazmış: Değişiyor. Devamı için tıklayın... yaptım ama discord chromeda açlıyor ama uygulaması açılmıyor ne yapacağım
Metekral123 80+ Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 456 Dahası Reaksiyon skoru 68 İsim Mustafa Mete Dün, 14:12 #106 Bu yöntem uygulamar içinde çalışırmı örnek roblox oynamak gibi yoksa sadece internet siteleri içinmi?
Bu yöntem uygulamar içinde çalışırmı örnek roblox oynamak gibi yoksa sadece internet siteleri içinmi?
DogancanYr 80+ Silver Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 2,004 Dün, 14:21 Konu Sahibi Konu Sahibi #107 MsGrkm06 yazmış: yaptım ama discord chromeda açlıyor ama uygulaması açılmıyor ne yapacağım Devamı için tıklayın... Başka yollara başvur veya ayarlarını elle uygulamanın. Metekral123 yazmış: Bu yöntem uygulamar içinde çalışırmı örnek roblox oynamak gibi yoksa sadece internet siteleri içinmi? Devamı için tıklayın... Çalışır ama bunda çalışmıyor sanırım başka yollar ara.
MsGrkm06 yazmış: yaptım ama discord chromeda açlıyor ama uygulaması açılmıyor ne yapacağım Devamı için tıklayın... Başka yollara başvur veya ayarlarını elle uygulamanın. Metekral123 yazmış: Bu yöntem uygulamar içinde çalışırmı örnek roblox oynamak gibi yoksa sadece internet siteleri içinmi? Devamı için tıklayın... Çalışır ama bunda çalışmıyor sanırım başka yollar ara.
MsGrkm06 80+ Bronze Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1,984 En İyi Cevap 1 Dün, 14:23 #108 DogancanYr yazmış: Başka yollara başvur veya ayarlarını elle uygulamanın. Çalışır ama bunda çalışmıyor sanırım başka yollar ara. Devamı için tıklayın... Neyse ya ben proton vpn devam 40ms veriyor proton.
DogancanYr yazmış: Başka yollara başvur veya ayarlarını elle uygulamanın. Çalışır ama bunda çalışmıyor sanırım başka yollar ara. Devamı için tıklayın... Neyse ya ben proton vpn devam 40ms veriyor proton.