CiftciAli
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 123
- İsim
- Ali
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar süre kullanmak gerektiğine dair net bir şey yok. 2 günde %80 azalttığını belirten de var 2 aydır kullanıyorum aynı oranda azalttı diyen de var. Bu lanet hastalık ne kadar saç derisinde belirse dahi olayın iç nedeni sindirim sistemimide başladığı için zaten bu tür şeylerle bağışıklık sistemimizi desteklememiz lazım. O yüzden bir süre belirtemiyorum. Geçirdiğini belirten bütün insanların reçetesinde karbonat olduğunu görüyoruz ama.Bu ilk yöntemi ne kadar süre uygulamak gerekiyor ve sadece bu yöntemi yapmak etkili olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet tekrar tekrar nükseden bir hastalık. Kullanan çok büyük bir çoğunlukta işe yaradığını söylüyorlar. Çok az bir kısım yaramadığını söylüyor. Zaten zararlı veya kimyasal bir şey değil bu karbonat. Mide hastalıklarında tavsiye edilen, midenin asidik oranını düzenleyen bir baharat. O yüzden kullanın bir şey olmaz. Çikolatadan faydalıdır yaniBu durumda bende sanırım 2 yıl önce başladı birden bire sabah uyandım saçlarımda kepek var, kaşlarımda kepek var, kulak içlerim kabuk tutup kuruyup dökülüyor sakallarıma kadar inanılmaz rahatsız edici bir kaşıntı, bir ara bu vichynin şampuanını kullanmıştım işe yaradı sonra saldım tekrar başladı bu karbonat olayı işe yarıyor mu acaba?