Bir yakınımdan gördüm kendisi 13 pro kullanıyor yaklaşık 17-18k gibi bir fiyata almış 6 ayda bi 600 lira merdiven altı açtırıyor tanıdığından ilk başta başına bir iş gelir diye düşündüm ama adam uzun süredir o şekilde kullanıyor bende biraz bakındım yeni telefon alacağım 30-35 bandında yd 15 pro max var sizce mantıklı mı
Bir yakınımdan gördüm kendisi 13 pro kullanıyor yaklaşık 17-18k gibi bir fiyata almış 6 ayda bi 600 lira merdiven altı açtırıyor tanıdığından ilk başta başına bir iş gelir diye düşündüm ama adam uzun süredir o şekilde kullanıyor bende biraz bakındım yeni telefon alacağım 30-35 bandında yd 15 pro max var sizce mantıklı mı
Merdiven altı açtırma işi son zamanlarda yapılmıyor diye biliyorum. üstelik BTK keyfine göre sim başına 4 ay değil 2 ay yaptık derse, pasaport harici hiçbir alternatifiniz kalmayacak. S24 Ultra, Xiaomi 14 Ultra gibi alternatiflerde direnç veya server kaydı gibi uygun fiyatlı ve kalıcı alternatifler var. yarın bir gün sürelerde değişiklik olursa Android cihazlar yormaz. Sırf bu muhabbetten 15 Pro'sunu satıp S24 Ultra'ya geçmeye niyetlenen 1-2 arkadaşım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat konusunda da 1-2 aylık 16 Pro Max bulursunuz 35-36 bandına. Kapalı kutular 42K civarı. Hiç değilse 16 Pro alırdım şahsen ne kadar güncel o kadar iyi
O yüzden lemur , recep baltas , donanimhaber , furkan Karaca, hakkı Alkan, kerem enginar... androide geçti yüzde 52 lik kısımdan dahada düşük iq lusunuz
O yüzden lemur , recep baltas , donanimhaber , furkan Karaca, hakkı Alkan, kerem enginar... androide geçti yüzde 52 lik kısımdan dahada düşük iq lusunuz