Neler Yeni

🔥İndirim Msi Mag x670E Tomahawk 11.599₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yasin
İyi de o bir ayar açma ile çözülebilen bir sorun, MCR ayarını aktif yaparsanız sorun çözülüyor. B650 tomahawk wifi var sistemimde, boot süresi 13 saniye falan, 980 pro ya kurulu Windows 11 ile.
Hocam gerekli ayarları açtım baya çözüm aradım forumlarda paylaştım, çözüm olmadı 35 ila 45 saniye sürüyordu en son açılma sürem.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ramazan kaya
Hocam gerekli ayarları açtım baya çözüm aradım forumlarda paylaştım, çözüm olmadı 35 ila 45 saniye sürüyordu en son açılma sürem.
bellek ayarlarına baktın mı ? Ben manuel oc yaptım mesela benim bellekte expo özelliği yok . Yaptıktan sonra açılış baya fark etti. Gerçi benim ki anakart colorful

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yasin
bellek ayarlarına baktın mı ? Ben manuel oc yaptım mesela benim bellekte expo özelliği yok . Yaptıktan sonra açılış baya fark etti. Gerçi benim ki anakart colorful
Kasayı sattım zaten hocam, ben şahsi olarak uzun bir süre MSİ anakart almam. Alanlara hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
can
Dünkü x670e gaming plustan çok daha üstün bir kart
nasıl tam olarak "çok" üstün oluyor ? daha iyi daha üstün tamam ama "çok" değil. neredeyse ikiz kartlar zaten bunlar. tomahawk gaming plus'ın 1 üst modeli. yani evet daha üstün ama çok değil.

ben normalde bu kartı kovalıyordum dün gaming plus 9500'e düştü diye gittim onu aldım bugün de buna indirim yapmışlar. amazon'un yaptığı iş iş değil. şimdi ne yapacam ben ? ucuz diye beyaz temalı kart almış oldum buna 4 bin tl fazla vermemek için ama şimdi 2 bin tl daha fazla verince bunu alabiliyor olacaktım. kart geldiğinde iade ile uğraşmak zorundayım şimdi bir de karta paranın geri yatması da 10 günü bulacak... yaptıkları iş değil.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
MEHMET KARATAŞ
a620 den bu karta geçmeye değer mi ne gibi bı artısi olur acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,975