Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24GB 512GB SSD RTX4050

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emre
Ara ara indirime giriyor şuan 30400 TL değerlendirmek isteyenler bakabilir 9 taksite kadar yapıyor

Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83GS009ATR

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Ege

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Görkem
Doğrudur bu cihaz maximum 29500 e düştü yakın zamanda , ihtiyacı olan için 4050 ler arasında alınabilecek iyi cihaz bence
birebir aynı fiyata 13 ocakta düştü ama çok çok kısa süre içerisinde 30999 tl ye yükselttiler aynı gün içerisinde
(30 dk bile durmadı sanırsam bu fiyatta )
şu an ben bu fiyattan göreli 1 saat oluyor
fiyatına göre gayet iyi tercih olabilecek bir ürün

leodis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Karakaya
Ben kullanıyorum sözde black friday indirimi vardı 32 bin 250 tl ye almıştım :D satıcılara gerçekten güven olmuyor.

Battery drain var ama öyle sıfıra inmiyor, bide boştayken çıt diye ses geliyor dan fan açılıyor 3 4 saniye sonra kapanıyor açılıyor 3 4 saniye sonra kapanıyor bende sessiz moda alıp kullanıyorum o zaman düzeliyor ve oyuna gireceğim zaman dengeli veya performans moduna alıyorum. Bataryası çok kötü, ekran parlaklığı bana göre az.

Onun harici on numara bilgisayar, cyberpunk 2077, cs miş forza 5 falan derece 70 72 yi geçmiyor ister kucakta ister masa da oyna soğutması iyi. Uzun yıllar götürecek bi bilgisayar, yazılımı çok iyi istediğin ayarı yapıyorsun, kasa kaliteli dandik değil. Ben genel olarak memnunum.

baris3587

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış
Ben kullanıyorum sözde black friday indirimi vardı 32 bin 250 tl ye almıştım :D satıcılara gerçekten güven olmuyor.

Battery drain var ama öyle sıfıra inmiyor, bide boştayken çıt diye ses geliyor dan fan açılıyor 3 4 saniye sonra kapanıyor açılıyor 3 4 saniye sonra kapanıyor bende sessiz moda alıp kullanıyorum o zaman düzeliyor ve oyuna gireceğim zaman dengeli veya performans moduna alıyorum. Bataryası çok kötü, ekran parlaklığı bana göre az.

Onun harici on numara bilgisayar, cyberpunk 2077, cs miş forza 5 falan derece 70 72 yi geçmiyor ister kucakta ister masa da oyna soğutması iyi. Uzun yıllar götürecek bi bilgisayar, yazılımı çok iyi istediğin ayarı yapıyorsun, kasa kaliteli dandik değil. Ben genel olarak memnunum.
Merhaba,

Aynı bilgisayarı bende aldım Lenovo LOQ 15IAX9 modeli. İşlemci bazlı oyunlarda sorun yokta EA play üzerinden EA FC 25 oynamak istediğimde donma oluyor. Performans moduna ve dGPU moduna geçsemde. Hatta ayarları da çok düşürüyorum yine donuyor. Siz böyle bir şey ile karşılaştınız mı? Yada bir çözüm öneriniz var mı? NVIDIA driverlarını site üzerinden kurdum.

leodis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Karakaya
Merhaba,

Aynı bilgisayarı bende aldım Lenovo LOQ 15IAX9 modeli. İşlemci bazlı oyunlarda sorun yokta EA play üzerinden EA FC 25 oynamak istediğimde donma oluyor. Performans moduna ve dGPU moduna geçsemde. Hatta ayarları da çok düşürüyorum yine donuyor. Siz böyle bir şey ile karşılaştınız mı? Yada bir çözüm öneriniz var mı? NVIDIA driverlarını site üzerinden kurdum.
Fc 25 hiç oynamadım. İşlemci wattını 55 e sabitleyip deneyebilirsiniz. İşlemci watt düşürme diye youtube yazınca çıkıyor belki ondan kaynaklıdır çünkü hx işlemci saçmalayabiliyor bazen.

Bide bildiğim kadarıyla fc 25 sıkıntılı optimizasyon konusunda.

Top Bottom