Neler Yeni

SİZCE HANGİ İŞLETİM SİSTEMİ DAHA İYİ?

Windows mu ? Linux mu? MacOs mu?

• Linux

• Windows

• MacOs

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Yıldız
Merhaba arkadaşlar gelin hangi işletim sistemi daha iyi oldunu gelin tartışalım kullanıcının kullanım amacı göre değişir bu durum.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
kullanim tercihine bagli ama linux ve windows varken macos tercih etmek icin tek sebep iphone kullaniyor olmak olabilir, yoksa mac mini falan cok guzel alet

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanim tercihine bagli ama linux ve windows varken macos tercih etmek icin tek sebep iphone kullaniyor olmak olabilir, yoksa mac mini falan cok guzel alet
Bende kral linux kullanıcısı olarak söylüyorum bence linux sa çok ön yargı ile yaklaşılıyor Windows kullanıcı ları oyun oynanmaz fazla bişey kurulmaz diye bende eskiden öyle düşünüyordum ama linux sa geçince anladım durum öyle değilmiş hatta linux su Windows dan daha çok sevdim bide linux da arkadaşlar oyun oynana biliyor Windows oynadığınız oyunları linux da oynuya biliriz eyer linux geçmek istiyorsanız yeni geçenler için linux mint tavsiye ediyorum Windows kullanıcı sı bile linux mint çok rahatlıkla kullana bilir ama tabi kide dediğim gibi kullanıcın kullanım amacı na göre değişir ama bence linux sa çok ön yargı ile yaklaşılıyor buda benim düşüncem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan da benim kullandığım işletim sistemi 🤣

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Furkan Görür
oyun oynuyorsan windows
MacOS kurman zor cogu bileşen uyumsuz zaten.
Linux sevene gider

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun oynuyorsan windows
MacOS kurman zor cogu bileşen uyumsuz zaten.
Linux sevene gider
Evet kral doğru ama linux da Windows oyunları çoğuda oynanıyor bazen evet bazılarını desteklemiyor ama çoğu oyunuda linux da oynuya bilirsin

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,552
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Linux Mint Cinnamon öneririm aha benim güzelim. Çok stabil ve performanslı

screenshot-from-2025-01-04-19-53-30-png.194315

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Yıldız
Linux Mint Cinnamon öneririm aha benim güzelim. Çok stabil ve performanslı

screenshot-from-2025-01-04-19-53-30-png.194315
Evet kral ilk linux sa geçince linux mint geçtim gerçekten çok iyi ama şuan tabi siber güvenlik dersleri aldığım için kali linux kullanıyorum

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,552
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Evet kral ilk linux sa geçince linux mint geçtim gerçekten çok iyi ama şuan tabi siber güvenlik dersleri aldığım için kali linux kullanıyorum
Fazla değil 2 yıla Linux Windowsu devirir. İnsan bilgisayar kullandığını hissediyor resmen.
Windows kendini Androide dönüştürmeye çalışıyor. Ayarlar menüsünden hissediliyor hemde işletim sistemi dahili Reklamlardan farkediliyor.

Ben Reklam görmek istemiyorum arkadaşım. Televizyonda Reklam dedik eyvallah. Bi baktık telefonlarda Reklam geliyor. Şimdi de bilgisayarda mı görecez?

Oyumu - Linux`a verdim Helali Hoş Olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Yıldız
Fazla değil 2 yıla Linux Windowsu devirir. İnsan bilgisayar kullandığını hissediyor resmen.
Windows kendini Androide dönüştürmeye çalışıyor. Ayarlar menüsünden hissediliyor hemde işletim sistemi dahili Reklamlardan farkediliyor.

Ben Reklam görmek istemiyorum arkadaşım. Televizyonda Reklam dedik eyvallah. Bi baktık telefonlarda Reklam geliyor. Şimdi de bilgisayarda mı görecez?
Evet kral doğru zaten bende eskiden Microsoft Windows güncellemelerini çok zorluyor diye bırakmıştım iyikide bırakmışım bari Windows daha iyi işletim sistemi keşfettim dediğim gibi linux çok ön yargı ile yaklaşılıyor millet Windows olan program lar linux da çalışmaz diyince insan doğal olarak korkuyor ama öyle değil Windows daki herşeyi hatta daha fazlasını şuan linux dan rahatlıkla yapa biliyorum

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,552
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Evet kral doğru zaten bende eskiden Microsoft Windows güncellemelerini çok zorluyor diye bırakmıştım iyikide bırakmışım bari Windows daha iyi işletim sistemi keşfettim dediğim gibi linux çok ön yargı ile yaklaşılıyor millet Windows olan program lar linux da çalışmaz diyince insan doğal olarak korkuyor ama öyle değil Windows daki herşeyi hatta daha fazlasını şuan linux dan rahatlıkla yapa biliyorum
Donanımları olması gerektiği gibi çok orantılı kullanıyor Linux.
Windowsta ekran kartı kullanımı 90 altına inerken İşlemci kullanımı yükselirken darboğaz yapıyor gibi düşündüğünüz sistem Linuxta İşlemci yükü azalıp ekran kartına yükleniyor oyunlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,259
Üyeler
165,662
Son üye
fenusse
Top Bottom